Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.07.2019

Потрібна робота у сфері торгівлі? Зверніться до HR Ельдорадо!


Яку Ельдорадо використовує секретну техніку успіху в утриманні та мотивуванні співробітників?


Eldorado - видатний український ритейлер електроніки та побутової техніки. У 2019 році підприємство відмічає свій 20-річний ювілей, перший магазин компанії був відкритий в далекому 1999 році в Києві.

Компанія Ельдорадо пропонує можливість побудувати кар'єру від продавця-консультанта до керівника вищої ланки. Кожен талановитий співробітник дістає хороші можливості для того, щоб успішно проявити власний потенціал. Треба розуміти, що в Ельдорадо можуть працювати люди, незалежно від своїх життєвих цілей і особливостей темпераменту. Кожен співробітник відмічає хороші можливості для ведення трудової діяльності й досягнення поставлених завдань, незалежно від того, наскільки широкими виявляються амбіції.


Потрібна робота у сфері торгівлі? Зверніться до HR Ельдорадо!
 

Що дає робота в HR Eldorado:
  • офіційне працевлаштування та офіційна заробітна плата;
  • професійний розвиток і кар'єрне зростання;
  • навчання співробітників компанії;
  • корпоративні знижки на послуги й товари;
  • медичне страхування;
  • вивчення англійської мови.
Таким чином, HR Eldorado забезпечує своїх співробітників усім необхідним. Всі, працівники в цьому колективі, мають можливість побудувати кар'єру, отримати неоцінені знання і навчитися працювати в одному великому колективі. Сьогодні під крилом HR Eldorado працює п'ять тисяч професіоналів.

Якщо ви бажаєте задовольнити свої амбіції та проявити себе в новій сфері, то HR Eldorado - це реальний шанс змінити своє життя на краще.

Яку Ельдорадо використовує секретну техніку успіху в утриманні та мотивуванні співробітників?

Доступ до самоосвіти. У співпраці з навчальним простором СОВА усередині фірми підтримує доступ до цілодобової закритої освітньої платформи. Там розміщені матеріали та курси лекцій з різних тематик, пов'язаних безпосередньо або побічно з бізнесом. Корпоративна культура заохочує ознайомлення з ними, та і людям зазвичай просто це цікаво.

Запрошені експерти. Лекції та тренінги, корпоративне навчання мовам, провідні експерти у різних напрямах, яких можна поторкати живцем і поставити їм питання — це зазвичай надихає співробітників і підвищує їх інтерес до роботи.

Обов'язкове навчання роботі, організоване за стандартною схемою.

Додаткові тренінги для розвитку soft - skills: управлінню командою, ухваленню рішень, підвищенню навичок комунікації.

Схожі матеріали:
👁 594
Категорія: Прес-реліз
Теги: HR Ельдорадо, робота, торгівля




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ