Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.02.2023

Саудівська Аравія планує стати спортивною державою


У планах Саудівської Аравії стати лідером із футболу


Саудівська Аравія планує стати спортивною державою

Клуби Саудівської Аравії мають намір розширити свої склади футбольними зірками. Держава загалом хоче стати спортивнішою і вийти на світову арену з футболу з найкращими результатами.

У планах Саудівської Аравії стати лідером із футболу. Кронпринц держави енергійно робить все для перетворення королівства на велику державу у світі спорту. Все почалося з підписання Роналду, але клуби держави мріють про підписання інших футбольних зірок. Як повідомляє джерело, у планах ФК Саудівської Аравії отримати у свої лави Мессі, де Брюйне, Салаха. Роналду став справді важливим досягненням. П'ятиразовий чемпіон світу на зустрічі у ФК «Аль-Насср» висловив свою гордість за переїзд та відзначив конкурентоспроможність ліги. Як повідомляють на https://betauth.com/, перший гол за «Аь-Насср» Роналду вже забив, зрівнявши при цьому рахунок.

Саудівська Аравія представляє себе як господар значних спортивних заходів. Серед них боксерські чемпіонати світу, гонки Формули-1, Азіатські ігри взимку 2029 року і так далі. Значна роль відводилася і футболу. Королівство робить все, щоб стати господарем чемпіонату світу з футболу наступного 2030 року. Саудівська Аравія також сподівається, що до рук її інвесторів потраплять «Ліверпуль» та «Манчестер Юнайтед», які виставлені на продаж, як і раніше «Ньюкасл Юнайтед».
Автор: Едуард Карнаух


Схожі матеріали:
👁 253
Категорія: Прес-реліз
Теги: Саудівська Аравія, Спорт, Ліверпуль, Манчестер Юнайтед




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ