Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.08.2023

Смартфон Samsung Galaxy A34 5G 8/256Gb – новинка в оригінальному виконанні


Galaxy A34 5G 8/256Gb, оснащена екраном Super AMOLED на 6,6 дюймів зі стандартом захисту IP67


Смартфон Samsung Galaxy A34

Бренд Samsung постійно займається випуском нових смартфонів з покращеним функціоналом та технічними характеристиками. Ще однією такою новинкою є модель Galaxy A34 5G 8/256Gb, оснащена екраном Super AMOLED на 6,6 дюймів зі стандартом захисту IP67, виключаючи негативний вплив води, вологи, бруду та пилу.
 
Крім того, оновлено режим нічної зйомки, додано численні функції для створення барвистих знімків та відео. Ознайомитись з телефоном можна тут https://comfy.ua/smartfon-samsung-galaxy-a34-5g-8-256gb-black-sm-a346ezkesek.html з подальшим оформленням замовлення на покупку. Новинка також доповнена витривалим акумулятором, який безперервно працює до 48 годин у різних режимах.

Дисплейний модуль

Використовується екран Super AMOLED частотою оновлення до 120 Гц. Такі параметри гарантують плавність зміни картинки та її реалістичність загалом. Яскравості в 1000 ніт достатньо, щоб з комфортом використовувати телефон при впливі прямих сонячних променів. Корисна площа єкрану трохи зменшена за рахунок закруглених кутів.

Мінімалізм у телефоні відчувається після першого погляду. У нього елегантні лінії та цілісний корпус, що створює масивний зовнішній вигляд. Покриття глянсове із бузковим відтінком, графітовим кольором або кольором лайма. У будь-якому випадку колір можна змінити за допомогою придбання захисного чохла.
Індивідуальні налаштування

Серед багатьох додаткових фішок та особливостей можна виділити кілька моментів:
  • Проста передача даних. За допомогою функції Smart Switch можна легко переносити великий набір інформації з будь-якої операційної системи;
  • Quick Share. Функція для моментального надсилання фотографій та файлів;
  • Швидке підключення. Смартфон можна легко синхронізувати з комп'ютером, щоб легко переміщати дані;
  • One UI. Налаштування пошти, інтерфейсу, екрану блокування та інших компонентів, щоб персоналізувати смартфон;
  • Надійний захист. Платформа безпеки Samsung Knox гарантує надійне зберігання особистої інформації, а наявність надійного пароля та входу по відбитку пальців додатково забезпечить надійність;
  • Samsung Members. Автоматичні налаштування для оптимізації пристрою.
Крім того телефон може похвалитися гарним тактильним інтерфейсом та високим рівнем точності, чутливості та чуйності. Місткості батареї 4905 мАг достатньо для тривалої автономної роботи. Крім того доступна функція швидкісної зарядки.

Схожі матеріали:
👁 484
Категорія: Прес-реліз
Теги: Смартфон Samsung Galaxy A34, смартфон, Samsung




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ