Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.04.2022

Tesla збирається створити новий електромобіль футуристичного вигляду «спеціальне роботакси»


Тепер Маск говорить про те, що Tesla будує новий автомобіль спеціально для самостійного керування автомобілем


футуристичний електромобіль

Ілон Маск заявив, що Tesla збирається побудувати новий футуристичний електромобіль як «спеціальний роботакс».

На заході Tesla Cyber ​​RodeoGigafactory Texas Ілон Маск ясно дав зрозуміти, що в короткостроковій перспективі Tesla зосередить свою увагу на масштабуванні операцій для збільшення виробничих потужностей і Giga Texas матиме вирішальне значення для цього.

Але генеральний директор, як і раніше, подбав про те, щоб люди були в захваті від майбутніх нових продуктів, і сказав, що 2023 стане роком для нових автомобілів: Cybertruck, Tesla Semi і новий родстер будуть запущені у виробництво наступного року.

На заході Маск проанонсував новий транспортний засіб: «спеціальний роботакс», - «Буде спеціальний роботакс, який буде виглядати досить футуристично». Він говорив про новий електромобіль, який приєднається до модельного ряду Tesla та використовуватиметься виключно для служби таксі.

Це було б відходом від поточного плану автономного керування Tesla, оскільки компанія була зосереджена на досягненні можливості автономного керування поточним обладнанням на існуючих транспортних засобах, що вже перебувають на дорозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Mission Master SP - автономна безпілотна машина успішно запускає ракети з лазерним наведенням

Тепер Маск говорить про те, що Tesla будує новий автомобіль спеціально для самостійного керування автомобілем.

Ця модель була прийнята іншими автономними компаніями, такими, як Zoox. Це дає більше свободи в дизайні, оскільки транспортним засобом ніколи не керуватиме людина, тому сидіння водія та органи керування не потрібні.

Схожі матеріали:
👁 528
Категорія: Технології
Теги: Ілон Маск, електромобіль, роботакси, Tesla




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ