Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.01.2017

Засідання керівників районних методичних об’єднань


За круглим столом було обговорено стан і шляхи підвищення якості освіти в районі


Засідання керівників районних методичних об’єднаньРозвиток системи освіти району можливий лише за умови постійного вдосконалення педагогічної діяльності керівників, педагогів, вихователів освітніх установ. У зв’язку з цим у сучасних умовах підвищується значимість районної методичної служби.

Зміни у змісті освіти, практична реалізація особистісно-орієнтованого навчання, впровадження в навчальний процес сучасних педагогічних технологій, наявність варіативних програм, підручників, навчально-методичних комплектів, інноваційні процеси в освіті – все це вимагає від методичної служби адаптації до змін у системі освіти, зміну підходів до визначення функцій.

Відповідно до річного плану районного методичного кабінету 3 січня 2017 року на базі Гребінківської гімназії проведено засідання керівників районних методичних об’єднань. В роботі засідання взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту Носова Наталія Станіславівна та методисти районного методичного кабінету.

Про роботу методичного кабінету у І семестрі та завдання на ІІ семестр 2016-2017 н.р. доповіла завідуюча райметодкабінетом  Бігун Наталія Олексіївна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Семінар педагогів-організаторів в Мар'янівській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Є.П.Гребінки

За круглим столом було обговорено стан і шляхи підвищення якості освіти в районі, проаналізовано результати ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, участь педагогічних кадрів у фахових конкурсах, підведено підсумки роботи районних методичних об’єднань за І семестр 2016-2017 н.р.



 

Керівникам РМО надано методичні рекомендації щодо складання річного плану роботи РМО, планування роботи методичних об’єднань на ІІ семестр 2016-2017 н.р.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.  





  Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1341
Категорія: Шкільний екран
Теги: засідання, шкільний екран, освіта, Бігун Наталія, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ