Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

19.12.2018

Досягнення Гребінківського району за останні 4 роки: новий свинокомплекс, теплогенераторна та водогін


На базі напівзруйнованого майнового комплексу побудували нові свинарники та споруди з обробки й зберігання гною


Досягнення Гребінківського району за останні 4 роки: новий свинокомплекс, теплогенераторна та водогінОднією з провідних галузей Гребінківського району є сільське господарство. Успішним показником розвитку галузі є залучення інвестицій. Як приклад, реалізація проекту з відновлення свинокомплексу. Нині тут вирощують понад 11,5 тис. голів свиней.

На базі напівзруйнованого майнового комплексу побудували нові свинарники та споруди з обробки й зберігання гною. Свинокомплекс із закінченим циклом виробництва розрахований на понад 1 тис. основних свиноматок, повідомляють у Полтавській ОДА.

Протягом 2017 року в Гребінківському районі капітально відремонтували дороги загального користування Т 17-01 Гребінка – Кулажинці – М 03, с. Короваї, – освоєно 1450 тис. грн,  Т24-10 «/Т-24-09/- Свічківка – Гребінка» в межах Слободо-Петрівської сільської ради, освоєно 1490 тис. грн. Виконали капітальний ремонт проїзної частини вулиці Магістральна (від вул. Миру до вул. Кагамлика) в м.Гребінка, освоєно 1470 тис. грн.

У 2015 році побудували водогін довжиною 8,7 км на території Почаївської сільради Гребінківського району  в рамках реалізації проекту «Підтримка децентралізації в Україні (DESPRO)» із залученням коштів міжнародної технічної та фінансової допомоги Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва.

Протягом 2014 – 2018 р.р. реконструювали та капітально відремонтували заклади освіти: Короваївську ЗОШ І-ІІІ ст., Слободо-Петрівську ЗОШ І-ІІІ ст., Гребінківську ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Гребінківську ЗОШ І-ІІІ ст. №4. Відкрили нові  дошкільні заклади. Реконструювали дитячий виховний заклад «Веселка» в м. Гребінка та створили нову групу на 50 дітей. У Рудківській ЗОШ І-ІІІ ст. побудували теплогенераторну, що працюватиме на пелетах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опіка на дому: на Гребінківщині відвідали колишніх жертв націонал - соціалізму

У  комунальному закладі  «Гребінківський центр ПМСД» з метою зменшення споживання теплової енергії закінчили будівництво локальної теплогенераторної – освоєно 1700 тис. грн.

 

Досягнення Гребінківського району за останні 4 роки

 

Досягнення Гребінківського району за останні 4 роки

 

Досягнення Гребінківського району за останні 4 роки

 

Досягнення Гребінківського району за останні 4 роки


За матеріалами Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1279
Категорія: Новини Гребінківської громади
Теги: Гребінківщина, водогін, свинокомплекс, досягнення, теплогенераторна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост... На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост...
На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра
На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ... На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ...
На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин... На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин...
ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО) ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО)
Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ