Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.01.2023

Полтавщина знову втратила своїх Героїв, які полягли у бою проти російських окупантів


На війні з окупантами загинуло двоє захисників з Пирятинщини


Полтавщина знову втратила своїх Героїв, які полягли у бою проти російських окупантівЗнову біль, сум та сльози огорнули Пирятинську громаду. 12 січня цього року на клятій війні за свободу та незалежність полягли пирятинці - старший солдат Лосина Володимир Миколайович та старший солдат Чичиньов Олександр Анатолійович.

Чичиньов Олександр Анатолійович народився 18 грудня 1980 р. в м. Пирятин, Полтавської області. У 1998 році закінчив Пирятинську ЗОШ №4, далі навчання в Лубенському ПТУ-12, отримав спеціальність кухар ІІІ розряду, працював на ТОВ "Пирятинський сирзавод".

З 1999 року по 2000 рік проходив строкову військову службу на посаді оператора, з 28.01.2015 по 08.09.2015 рік - служба по мобілізації на посаді оператора радіотехнічних комплексних систем, із 2017 по 2019 рік проходив військову службу за контрактом у в.ч. А0409.

Другим відділом Лубенського РТЦК та СП 01.04.2022 року був призваний на військову службу по мобілізації, до в.ч. А0222 року на посаду стрілець-санітар.

У Олександра залишилися троє дітей, дружина та брат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пирятині триває впровадження нової системи вивезення твердих побутових відходів

Лосина Володимир Миколайович, народився 15 липня 1980 р. в селі Покровське, Полтавського району, Полтавської області. Навчався в місцевому НВК, закінчив Гадяцьке державне училище. Працював у м. Полтава на телебаченні, АЗС, олійному заводі.

З 2011 р. переїхав разом з родиною на постійне місце проживання в м. Пирятин. Працював на ТОВ "Пирятинський сирзавод", а потім, щоб забезпечити сім'ю  працював на заробітках за кордоном.
 
З 1998 року по 2000 рік проходив військову строкову службу на посаді музикант військових оркестрів. На військову службу по мобілізації був призваний 01.04.2022 року, проходив службу у в.ч. А0222 на посаді старший стрілець.

Був добрим, веселим, щирим, надійним сином, татом, чоловіком, братом, товаришем. У Володимира залишилася  донька, батьки, дружина, сестра.

Загинули герої під час виконання бойових завдань в районі с. Роздолівка Бахмутського району, Донецької області, будучи вірними військовій присязі.

Полтавщина знову втратила своїх Героїв   Полтавщина знову втратила своїх Героїв

Царство небесне.

Рідним - найщиріші співчуття, безмежна вдячність та низький уклін.

Героям Слава!

Схожі матеріали:
👁 1215
Категорія: Суспільство
Теги: окупаційні війська, РФ, пирятин, Герої, війна, окупанти, русосвині




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор
Великодні заходи на території Полтавщини пройшли без прав... Великодні заходи на території Полтавщини пройшли без прав...
На Полтавщині горіли гаражі — врятовано два легкових авто... На Полтавщині горіли гаражі — врятовано два легкових авто...
На Полтавщині потяг травмував чоловіка: постраждалий у тя... На Полтавщині потяг травмував чоловіка: постраждалий у тя...
На Полтавщині у водоймі села Гаркушинці виявлено тіло 73-... На Полтавщині у водоймі села Гаркушинці виявлено тіло 73-...
Поліція Полтави затримала нелегального торгівця зброєю Поліція Полтави затримала нелегального торгівця зброєю

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ