Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

03.07.2016

В Миргородській бригаді тактичної авіації відбувся День відкритих дверей


Захід відвідала делегація Гребінківського району


В Миргородській бригаді тактичної авіації відбувся День відкритих дверей30 червня 2016 року близько 200 юнаків та дівчат Полтавської області завітали на День відкритих дверей до Миргородської бригади тактичної авіації.

Захід відвідала делегація Гребінківського району у складі: голови райдержадміністрації В.Роспопова, керівника апарату Р.Мірошника, заступника районного військового комісара І.Співака, голови Слободо-Петрівської сільської ради та районних ЗМІ.

Гості ознайомились з життям та побутом військовослужбовців Повітряних Сил, авіаційною технікою, побачили показові заняття з військової підготовки, спілкувались з керівним та особовим складом бригади.

Слід зауважити, що особовий склад бригади тактичної авіації постійно несе бойове чергування з охорони повітряних кордонів держави та здійснює протиповітряну оборону важливих державних об’єктів.

Військовослужбовці роти охорони влаштували для молоді показові виступи зі зброєю. В рамках виступу, група військовослужбовців вдало виявила замасковану диверсійно-розвідувальну групу ворога, атакувала її застосовуючи ручні гранати, та замаскувавшись за димовою завісою, знешкодила «диверсантів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десять тисяч кілометрів на мотоциклі: гребінчанин стартує в грандіозне турне

На іншому навчальному місці військовослужбовці частини продемонстрували гостям зразки стрілецької зброї та розповіли про особливості застосування кожного виду озброєння.

 

 

Проте найцікавішим для юнаків та дівчат стало відвідування аеродрому, де відбувся статичний показ зразків авіаційної техніки та наземного забезпечення польотів. Під час екскурсії летовищем, технік літака Су-27 розповів про загальні характеристики винищувача, особливостями приземлення, заправки, пілотування тощо.

На завершення заходу перед присутніми виступив командир авіабригади, який запросив підростаюче покоління пов’язати своє подальше життя зі Збройними Силами України.

 








Схожі матеріали:
👁 1072
Категорія: Новини Гребінки
Теги: авіатори, Миргород, День відкритих дверей




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ... На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ...
На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин... На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин...
ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО) ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО)
Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор
Великодні заходи на території Полтавщини пройшли без прав... Великодні заходи на території Полтавщини пройшли без прав...
На Полтавщині горіли гаражі — врятовано два легкових авто... На Полтавщині горіли гаражі — врятовано два легкових авто...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ