Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.02.2019

30-та річниця з дня виведення радянських військ з Афганістану


Учні 7-а класу розповіли присутнім про війну в Афганістані, мимовільними учасниками якої стали наші співвітчизники в 1979 –1989 р.р.


Минають дні, ідуть роки,
Життя листки перегортаю.
А біль Афгану – на віки
В душі чомусь не замовкає.

Так розпочався виховний захід, присвячений 30–й річниці з дня виведення радянських військ з Республіки Афганістан, який був проведений 12 лютого 2019 р. в Гребінківській гімназії для учнів 6-8 класів.

Учні 7-а класу розповіли присутнім про війну в Афганістані, мимовільними учасниками якої стали наші співвітчизники в 1979 –1989 р.р.

30-та річниця з дня виведення радянських військ з Афганістану
 

Не залишила байдужими глядачів «Кленова балада» у виконанні семикласниці Рикаліної Іуліани. Запрошений на захід ветеран війни в Афганістані, вчитель історії Олександрівської ЗОШ І-ІІ ст. Коваль М.М., звернувся до присутніх із переконливим закликом не допускати в майбутньому війни, бо війна – це найстрашніше, що є в цьому світі.

Микола Миколайович розповів про ті страшні події, свідком і учасником яких йому довелося бути.

На заході було вшановано пам’ять всіх загиблих на війні, зокрема, полеглих наших земляків Петра Романенка та В’ячеслава Лелеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині пройшов присвячений Лесі Українці конкурс "Змагаймось за нове життя"

Приємною несподіванкою для всіх присутніх став факт вручення Ковалю Миколі Миколайовичу нагороди головою районної ради ветеранів Нерушем В.М.

Президент гімназії Рекун Євгеній подякував Ковалю М.М. за цікаву та змістовну зустріч.

Схожі матеріали:
👁 734
Категорія: Шкільний екран
Теги: Афганістан, виведення військ, Гімназія, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ