Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.06.2021

5+ корисних порад, як вибрати шафу-купе


Перед походом до магазину необхідно визначити, для яких цілей будуть використовуватися меблі


Шафа-купе – раціональний вибір для будь-якої кімнати (спальні, вітальні чи прихожої), незалежно від розмірів і форми приміщення. Її перевага – тип відкривання дверей. Полотно переміщається на роликах паралельно стіні. Ергономічність конструкції дає можливість із максимальним комфортом облаштувати кімнату, при цьому не обмежується простір, а інтер’єр виглядає сучасно та стильно.


5+ корисних порад, як вибрати шафу-купе

Основні критерії вибору

Перед походом до магазину необхідно визначити, для яких цілей будуть використовуватися меблі та якому стилю (класика, модерн, хай-тек, мінімалізм, ретро, прованс) повинно відповідати їхнє оформлення. Саме тому, вибираючи шафу-купе, що можна зробити на сайті https://www.dybok.com.ua/ua/product/pidcatalog/14, рекомендується перш за все враховувати:

  1. Тип конструкції. Пряма (лінійна) модель підходить для приміщень будь-якого розміру й форми. Кутову конструкцію вибирають у кімнату з невеликою площею.
  2. Кількість дверей. Розрізняють шафи-купе 2Д, 3Д і 4Д. Перші зазвичай комплектуються зверху полицею, а під нею – платтяним відділенням, а також бувають розділені на дві секції (з одного боку – штанга, з іншого – полички). 3-дверні конструкції більше підходять сім'ям. Вони можуть включати два відділення зі штангою для розміщення речей подружжя та полички посередині для подушок, постільної білизни, або навпаки. Шафи-купе з чотирма й більше дверима – це ідеальний варіант для просторої спальні. Зазвичай така конструкція має ширину від двох метрів, характеризується великою місткістю.
  3. Глибина корпусу. Зберігати речі у два ряди так само незручно, як їх звідти діставати. Тому краще відмовитися від шафи-купе з глибиною корпусу понад 60 см. Оптимальний варіант – 45 (з висувним газліфтом) і 60 см (зі штангою).
  4. Матеріал виготовлення корпусу. Масив дерева при виробництві шафи-купе застосовується нечасто, оскільки така конструкція має значну вагу, та й ціни на неї дуже високі. Оптимальний варіант – корпусні меблі з ДСП класу Е-1. Переваги матеріалу – високі експлуатаційні властивості, стійкість до механічних пошкоджень і деформації, екологічна чистота, доступна ціна.
  5. Тип фасаду. Двері роблять із якісної плити МДФ чи ДСП. На піку популярності – дзеркальні фасади, з фотодруком, художнім розписом. Не менш цікавий вибір – комбіновані варіанти. Фасад виготовляється з ДСП чи МДФ, декорується дзеркальною вставкою.

Перед покупкою меблів необхідно добре заміряти ширину, висоту та глибину місця, де повинна стояти шафа.

Колір також має значення


5+ корисних порад, як вибрати шафу-купе
 

Кращі способи оформлення шафи-купе:

  • моноколір. Корпус оформляється в темному кольорі, фасад – у світлішому;
  • контраст. Для корпусу й фасаду вибираються два абсолютно різні відтінки;
  • аналогія. Колір-база доповнюється близькими з 7 базових;
  • тріо. До кольору-бази підбираються два відтінки-контрасти;
  • акцент. Вибираються 2 тони-контрасти, один із них доповнюється своїми відтінками.

Світлі кольори заспокоюють і роблять кімнату просторішою. Темні дають можливість створити строгий інтер'єр і підходять для великих приміщень.

Помічник і радник при виборі красивих корпусних меблів

Команда інтернет-магазину меблів Dybok завжди докладає максимальних зусиль для того, щоб спростити процес вибору шафи-купе й полегшити життя клієнтів. Співпрацюючи з цією компанією, покупець отримує хороші ціни на якісні меблі (вартість на 3–5% нижче в порівнянні з товаром основних конкурентів), знижки (проводяться акції та розпродажі), вигідні умови оформлення кредиту, можливість замовити збірку конструкцій (послуга доступна у 12 областях). Шафа-купе відправляється в дерев'яній обрешітці для додаткової цілісності, і за це клієнт нічого додатково не платить.



Схожі матеріали:
👁 776
Категорія: Прес-реліз
Теги: поради, шафа-купе, Меблі, корпус




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ