Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.04.2019

Безшовні полімерні покриття: зносостійкі, еластичні, ударопоглинаючі


Переваги вибору полімерного покриття


Людина не може існувати без руху, тому облаштування навколишнього простору є однією з основних сфер діяльності. Багато хто веде активний спосіб життя, їм потрібні спортивні майданчики, бігові доріжки, футбольні поля, корти. Волейбол, баскетбол, футбол і багато інших рухливих ігор притягають на стадіони масу уболівальників, які "хворіють" азартно в хорошому значенні слова.

Якщо на спортивних майданчиках використані безшовні полімерні покриття https ://b - cool.com.ua/ високої якості, то зазвичай змагання проходять без жорстких травм при падіннях. Статистика невблаганно нагадує про те, що, наприклад, 60% травм отриманих дітьми викликані падіннями. Долі багатьох видатних спортсменів мінялися кардинально від того, що були отримані серйозні забиття під час виступів.
 

Безшовні полімерні покриття
 

Існують строгі критерії, по яких оцінюються матеріали здатні забезпечувати пом'якшення удару. Асортимент суцільних полімерних покриттів від компанії TNP GROUP Ukraine досить різноманітний.

Ігровий простір для дітей має бути не лише чистим, але і безпечним. Фахівці розрахували необхідну товщину ударопоглощающего гумового покриття.

Переваги вибору полімерного покриття

Будь-який спортивний зал має бути зручним і багатофункціональним. У такому приміщенні можуть проводиться заняття з волейболу, баскетболу, футболу, настільного тенісу. Кожен з видів спорту має свою специфіку, але для усіх характерні наступні показники покриття:
  • зносостійкість;
  • можливість витримувати сильні навантаження і механічні дії;
  • високий рівень амортизації;
  • гігієнічність.
Полімерне покриття підлоги сьогодні отримало широке поширення. Не дивно, адже така підлога відрізняється довговічністю, практичністю. Окрім хороших технічних показників, підлога відрізняється зовнішньою привабливістю. Виробники і маркетологи стверджують, що таке покриття прослужить не один десяток років.

Виробники випускають безшовне полімерне покриття, яке виготовлене на основі гумової крихти. Покриття укладається на бетонні, асфальтові або ґрунтові основи. Переваги таких покриттів в тому, що вони еластичні, довговічні. Волога не скупчується на їх поверхні. За рахунок багатої колірної гамми матеріалів з гумової крихти дизайнери міських ландшафтів прикрашають дитячі майданчики і тротуарні доріжки в місцях відпочинку.

Схожі матеріали:
👁 656
Категорія: Прес-реліз
Теги: ФУТБОЛ, баскетбол, волейбол, настільний теніс




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ