Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.03.2015

Біометричний закордонний паспорт неможливо оформити через посередника


Із запровадженням біометричних паспортів активізувалися шахраї та фірми-посередники


Біометричний закордонний паспорт неможливо оформити через посередникаІз запровадженням біометричних паспортів активізувалися шахраї та фірми-посередники, що пропонують «прискорити» оформлення закордонного паспорта або ж взагалі без участі клієнта оформити цей документ.

Розцінки на ці «послуги» коливаються від 1000 гривень і більше. Закінчується це, як правило, в кращому випадку – звичайним оформленням документа у міграційній службі у встановлений законодавством строк, у гіршому – втратою коштів і неотриманням документа. Інформація про вже виявлених «посередників» передана до правоохоронних органів для відповідного реагування.

 Усіх громадян Державна міграційна служба закликає бути пильними, й у разі виявлення приватних організацій, які пропонують послуги з оформлення біометричного закордонного паспорта, посадовці просять інформувати міліцію або представництва міграційної служби.

 На своїх сайтах шахраї пишуть, що нібито є офіційними партнерами Державної міграційної служби України, або ж Державного підприємства «Документ» у галузі оформлення документів, однак ані міграційна служба, ані ДП «Документ» не співпрацюють з питань оформлення паспорта для виїзду за кордон з жодними приватними компаніями.

 Найбільше потрапляють в халепу мешканці з віддалених районів області. Бажаючи зекономити час, бо дорога далека й нелегка, вони прямують на багатообіцяючі вивіски сумнівних фірм. За ваші гроші ділок-посередник заповнить кілька простих бланків анкетного типу і все!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 Березня: що і як святкуємо?

Ці документи не містять в собі жодних складнощів, і кожна особа легко може сама внести свої дані – це аж ніяк не вартує тисячі гривень з вашої кишені.

 Для оформлення біометричного паспорта громадянам необхідно звертатися до відповідного найближчого підрозділу міграційної служби, і нікуди більше. Виключно працівники міграційної служби здійснюють фотографування, сканування підпису та відбитків пальців рук особи, і БЕЗ ОСОБИСТОЇ ПРИСУТНОСТІ ЛЮДИНИ ЦІ ПРОЦЕДУРИ ПРО-ВЕСТИ НЕМОЖЛИВО!

 Система, на основі якої оформлюються паспорти, не приймає інформацію з жодних носіїв.

У Полтавській області офіційно створено комфортні умови для оформлення громадянами закордонного паспорта.

Державний сервісний центр обслуговує за адресою: Полтава, провулок Шкільний, 4. Понеділок, середа, п’ятниця з 9.00 до 18.00 без перерви. Вівторок,четвер з 8.00 до 18.00 без перерви. Субота з 8.00 до 15.45. Неділя вихідний. Обідня перерва в суботу з 12.00 до 12.45. Є можливість на місці копіювати необхідні документи і зробити оплату через банківський термінал.


 Аби ваша подорож за кордон відбулася вчасно й без жодних перешкод, будьте розважливі й не дайте заманити себе в пастку шахрайських «послуг»!
За даними прес-служби ДМС України


Схожі матеріали:
👁 1110
Категорія: Прес-реліз
Теги: паспорт, біометричний закордонний паспорт, Посередник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ