Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.11.2021

Бразильська компанія Eternit SA розробила нову сонячну черепицю потужністю 9,1 Вт


Модуль складається з 14 монокристалічних сонячних елементів розміром 78 x 2 мм, розміром 365 x 475 мм та вагою 5,7 кг.


Бразильський постачальник будівельних матеріалів Eternit SA представив нову сонячну черепицю для фотоелектричних систем, інтегрованих у будівлі.

Сонячна черепицю для фотоелектричних систем, інтегрованих у будівлі
 

Новий продукт, що отримав назву BIG-F10, був запущений на бразильський ринок і, за словами виробника, пропонує гарну естетику та гармонійний дизайн, а також забезпечує безпеку, захищаючи від пожежі та навіть руйнування дахів через дощ та сильний вітер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іспанська вілла Villa Glam, у формі еліптичної бетонної кільцевої конструкції, розкриє футуристичні деталі

Плитка має вихідну потужність 9,1 Вт та середньомісячну генеруючу потужність 1,15 кВтг. Вона показує напругу холостого ходу 8,77, струм короткого замикання 1,48 А і коефіцієнт заповнення 75,46%.


Сонячна черепицю для фотоелектричних систем, інтегрованих у будівлі
 

Модуль складається з 14 монокристалічних сонячних елементів розміром 78 x 2 мм, розміром 365 x 475 мм та вагою 5,7 кг. Eternit уточнив, що для покриття поверхні площею 1 м² необхідно 7,5 плиток, а домогосподарству з щомісячним споживанням електроенергії 100 кВтг потрібно 84 плитки загальною потужністю 0,77 кВт і площею близько 12 м². При профілі споживання від 80 до 150 кВтг фотоелектрична система має використовувати 336 плиток загальною потужністю 3,08 кВт та покривати площу близько 45 м².


Сонячна черепицю для фотоелектричних систем, інтегрованих у будівлі
 

Температурний коефіцієнт плитки становить –0,40% на градус Цельсія. Виріб вимагає мінімального нахилу 30 градусів і доступний у п'яти кольорах: солом'яна слонова кістка, колоніальний бежевий, червоний графіт, сірий та перлово-сірий. Виробник також пропонує класичний варіант із традиційною текстурою з бетону та «смолистий» продукт із тонким шаром смоли з високою міцністю, який, за його твердженням, зберігає чистоту покрівлі протягом тривалого часу.

Схожі матеріали:
👁 380
Категорія: Технології
Теги: фотоелектричні системи, Сонячна черепиця




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ