Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.11.2021

Іспанська вілла Villa Glam, у формі еліптичної бетонної кільцевої конструкції, розкриє футуристичні деталі


Архітектори заявляють, що зовнішня конструкція вілли є складною закінченою концепцією, в якій будуть спроектовані відкриті житлові зони і сама будівля


Розробкою проекту займається архітектурне бюро Aurora Saboir Design і пропонує суспільству нову концепцію сучасного будинку в прибережній зоні. Вілла стане справжньою окрасою на Ібіці серед Балеарських островів.


Іспанська вілла Villa Glam, у формі еліптичної кільцевої конструкції
 

Архітектори заявляють, що зовнішня конструкція вілли є складною закінченою концепцією, в якій будуть спроектовані відкриті житлові зони і сама будівля. Мінімалістичний дизайн у формі стандартної коробки надихнув авторів створення опорної поверхні, яка з'єднається з водою.

Еліптична бетонна кільцева конструкція та величезні скляні поверхні є прямим виразом відкритості всієї вілли. Також плавно продовжує інтер'єр зовнішня житлова зона, яка доповнює навколишню територію.


Іспанська вілла Villa Glam, у формі еліптичної кільцевої конструкції
 

Площа забудови складає 370 квадратних метрів і є гламурною і в той же час елегантною одноповерховою круглою будівлею з яскравими яскравими майданчиками. У будівництві цих майданчиків використано безліч різних текстурних матеріалів та поверхонь, які суттєво виділяють авторський дизайн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літак з унікальною аеродинамікою Celera 500L зробить приватну авіацію доступною

Стрижнем усієї концепції вілли є гра матеріалів та дизайнерських деталей, які спеціально на замовлення створювала архітектурна група. Внутрішні стіни вілли виготовлені з деревини зі спеціальними рядами кіл. Також, нестандартні дизайнерські меблі, як справжній витвір мистецтва виділяються своїми яскравими деталями, наприклад, нестандартної форми крісла.


Іспанська вілла Villa Glam, у формі еліптичної кільцевої конструкції
 

Колірна гама повністю передає красу навколишнього середовища та включає переважання каменю, світлих матеріалів та дерева. Гламур досягається у дизайні за рахунок дизайнерських доповнень кольору мандарину, принтом зебри, деяких елементів та латунними деталями, які додають яскравих фарб усьому проекту.

Схожі матеріали:
👁 355
Категорія: Технології
Теги: Вілла, проекти будинків, архітектурний проект, іспанія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ