Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.04.2024

Масова розсилка Viber для бізнесу від SMS Club: оптимізація маркетингу та комунікацій


Однією з основних переваг SMS Club є простота використання та найнижча ціна на ринку


Масова розсилка Viber для бізнесу


У 2024 Viber впевнено тримає лідерські позиції серед месенджерів. Сама платформа надає безліч можливостей не просто для спілкування, а й для ведення комунікацій з клієнтами. Щоб робити це більш ефективно бізнесу необхідно використовувати допоміжні інструменти.

Одним з таких інструментів є масова розсилка повідомлень через Viber, що надається компанією SMS Club. Розглянемо, чому використання Viber для бізнесу стає необхідністю, а також які переваги надає SMS Club у цьому процесі.

Переваги розсилки Viber для бізнесу

  • Ефективна реклама через Viber. Масова розсилка повідомлень через Viber — це чудовий спосіб залучення нових клієнтів та утримання поточних. Завдяки широкому охопленню аудиторії Viber, повідомлення досягне великої кількості користувачів, що збільшить шанси на успішні продажі та підвищення лояльності клієнтів.

  • Автоматизація комунікацій. SMS Club надає можливість автоматичної відправки повідомлень через Viber. Це означає, що можна налаштувати систему таким чином, щоб повідомлення відправлялися в певний час або у відповідь на певні дії клієнтів. Такий підхід дає змогу суттєво заощадити час і ресурси, а також підвищити ефективність комунікації з клієнтами.

  • Персоналізація та верифікація. SMS Club надає можливість персоналізації повідомлень та верифікації акаунта. Це дозволяє зробити повідомлення більш персоналізованим і привабливим для клієнтів, а також підвищити рівень довіри до бренду.

  • Простота використання та низька ціна. Однією з основних переваг SMS Club є простота використання та найнижча ціна на ринку. Після реєстрації клієнт отримує безкоштовне альфа-ім'я та 10 тестових повідомлень, а також може використовувати простий інтерфейс для налаштування та надсилання повідомлень. При цьому вартість послуги формується виключно за доставлені повідомлення, що дає змогу ефективно використовувати рекламний бюджет.

  • Безпека та підтримка. SMS Club забезпечує високий рівень безпеки даних і надає цілодобову технічну підтримку. Це означає, що вам не потрібно турбуватися про збереження ваших даних і можливі проблеми з використанням сервісу — команда SMS Club завжди на зв'язку і готова допомогти у будь-який час.

Як почати користуватись послугою

З сервісом SMS Club підключення послуги розсилки Вайбер не вимагає значних зусиль. Достатньо зареєструватись, зайти до персонального кабінету на сайті сервісу, пройти верифікацію Viber за допомогою спеціалістів сервісу та почати користуватись послугою.

Масова розсилка Viber від SMS Club — це ефективний і надійний інструмент для просування бізнесу і поліпшення комунікації з клієнтами. Завдяки широкому охопленню аудиторії, простоті використання та низькій ціні, можна досягти високих результатів у маркетингу та збільшити прибуток.



Схожі матеріали:
👁 99
Категорія: Прес-реліз
Теги: бізнес, Масова розсилка Viber, оптимізація маркетингу




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ