Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.05.2024

Система ELI-3312 захистить танки та бронетехніку від атак дронів


Система ELI-3312 Huntereye чудово виявляє, класифікує та відстежує джерела вогню


Система ELI-3312

Компанія Israel Aerospace Industries (IAI) представила рішення, що дозволяє усунути вразливість танків та іншої бронетехніки від атак дронів камікадзе та боєприпасів, що запускаються з дронів. Підрозділ IAI, Elta, представляє спеціальне рішення ELI-3312 Huntereye.

Система ELI-3312 Huntereye чудово виявляє, класифікує та відстежує джерела вогню, забезпечуючи поінформованість про ситуацію в реальному часі. Поєднуючи можливості двох основних датчиків в єдину систему, він включає наземний радар спостереження для швидкого виявлення та ідентифікації, а також вбудований електрооптичний (ЕО) датчик джерела вогню. Цей датчик встановлений на інтегрованому бойовому дистанційному модулі (RWS).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швейцарська машина розмінування GCS-200, з дистанційним керуванням, здатна розчищати до 12 000 м² землі на день

ELI-3312 Huntereye - це компактна система виявлення та наведення на ціль, призначена для встановлення як на легкі, так і важкі модулі дистанційного озброєння (RWS), а також на основні бойові танки (ОБТ). Він забезпечує можливість виявляти, класифікувати та відстежувати наземні цілі та джерела вогню, тим самим забезпечуючи обізнаність щодо ситуації у реальному часі.

Ця система об'єднує можливості двох основних датчиків в єдину сенсорну систему: наземний радар спостереження для негайного виявлення та ідентифікації та вбудований електрооптичний датчик датчика вогню, встановлений на інтегрованому дистанційному бойовому модулі (RWS). Крім того, система є модульною, що дозволяє легко адаптувати її до різних бойових модулів та вогнепальної зброї.

Схожі матеріали:
👁 132
Категорія: Технології
Теги: Дрон, система протидії БПЛА, боротьба з дронами, безпілотник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ