Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.01.2024

Система оповіщення про безпілотників «Плутон», стабільно діє в умовах РЕБ, дальність дії 50 км


У прилад закладено зразки сигналів від усіх ворожих БПЛА


Система оповіщення про безпілотників «Плутон»

Українська компанія «Infozahyst» розробила та передала військовим у зону бойових дій новітню систему «Плутон», яка виявляє та попереджає про наближення ворожих безпілотників.

Система виявлення та сповіщення про безпілотників «Плутон» призначена для інформування особового складу про застосування безпілотних літальних апаратів у радіусі дії комплексу.

Комплекс має характеристики, що дозволяють стабільно діяти в умовах РЕБ з використанням аналізаторів. Дальність виявлення становить до 50 км, залежно від додаткових умов, таких як висота розташування приймальної антени та радіоелектронна обстановка. Крім того, комплекс перекриває весь частотний діапазон, який використовується для роботи безпілотників.

Система оповіщення про безпілотників «Плутон»

Систему «Плутон» можна використовувати для обладнання баз, командних пунктів, спостережних пунктів, позицій батарей, а також для розвідувальних та диверсійних груп на рівні роти та батальйону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Mehler Protection представила бронекостюм із пасивним екзоскелетом для військових

Устаткування складається з антени, підсилювача, модуля керування та блоку маскування сигналів. У прилад закладено зразки сигналів від усіх ворожих БПЛА.

Система оповіщення про безпілотників «Плутон»


Схожі матеріали:
👁 193
Категорія: Технології
Теги: безпілотник, боротьба з дронами, Дрон, РЕБ, БПЛА




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ