Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.02.2024

Новий навігаційний комплект для дронів зробить їх невразливими для РЕБ


Під час тестів з'ясували, що рівень помилок нової системи становить лише 1%.


Новий навігаційний комплект для дронів

Іспанська компанія Grupo Oesía представила навігаційний комплект для дронів GNSS-Denied Navigation Kit, що дозволяє їм працювати без прив'язки до Глобальної супутникової навігаційної системи (GNSS).

Комплект навігації GNSS-Denied Navigation Kit включає систему орієнтації та визначення курсу POLAR-300 (AHRS), а також удосконалену систему візуальної навігації VNS01, що дозволить дрону орієнтуватися в просторі.

Безпека забезпечують алгоритми виявлення та протидії складним методам спуфінгу та перешкод, забезпечуючи надійну та безпечну навігацію. Під час тестів з'ясували, що рівень помилок нової системи становить лише 1%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Космічні сили США будують орбітальні заправні станції для своїх супутників

Інженери компанії зазначили, що сьогодні дуже важливо зробити дрони невразливими для РЕБ. До того ж, безпілотники стають марними, якщо не можуть спиратися у своїй роботі на навігаційні супутникові системи.


Новий навігаційний комплект для дронів

Щоб усунути цей суттєвий недолік, було розроблено навігаційний комплект GNSS-Denied Navigation Kit, який забезпечує БПЛА ще кращу автономність.

Схожі матеріали:
👁 307
Категорія: Технології
Теги: БПЛА, система навігації, РЕБ, безпілотник, Дрон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ