Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.01.2024

Компанія Mehler Protection представила бронекостюм із пасивним екзоскелетом для військових


Під час тестування екзоскелетів двоє військових змогли підняти по апарелі піддон масою понад 1,5 тонни


бронекостюм із пасивним екзоскелетом ExoM

Німецька компанія Mehler Protection показала бронекостюм із пасивним екзоскелетом ExoM. Під модульними бронеелементами розміщується пасивний екзоскелет, що бере на себе 70% навантаження з носія.

Використання пасивного екзоскелету не вимагає зовнішніх джерел живлення, що дозволяє використовувати його у будь-яких умовах. Виробник заявляє, що ExoM підходить для використання поліцейськими та військовими. Екзоскелет не сковує руху свого носія і дозволяє йому залишатися мобільним, незважаючи на вагу захисту.

Під час тестування екзоскелетів двоє військових змогли підняти по апарелі піддон масою понад 1,5 тонни. Без екзоскелетів до виконання цього завдання необхідно залучити більше військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий російський безпілотник С-70 "Мисливець" з дальністю польоту 5000 км - що про нього відомо

ExoM дозволить прискорити навантаження та розвантаження військових транспортників, а також скоротити чисельність залучених до цих процесів військовослужбовців. За допомогою екзоскелетів вони зможуть виконувати більший обсяг робіт і менше втомлюватись.

Схожі матеріали:
👁 211
Категорія: Технології
Теги: бронекостюм, екзоскелет




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ