Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.02.2024

Передова система боротьби з безпілотниками здатна виявити та знищити до 1000 дронів


Система NiDAR CUAS Compact компанії Marss Group, програмна платформа штучного інтелекту протидії БПЛА.


Система боротьби з безпілотниками

Компанія Electro Optic Systems (EOS) продемонструвала можливості своєї системи захисту від безпілотників. Комплекс є інтелектуальною системою ППО NiDAR CUAS, вбудованою в систему дистанційного керування RWS і гарматою EOS.

Генеральний директор EOS Філ Кокер прокоментував успішну інтеграцію передових систем управління боєм із можливостями точної кінетичної нейтралізації: навчання було складним – воно охоплювало різні технології захисту від дронів, безпілотні цілі та сценарії, що імітують складну тактику супротивника.

Система NiDAR CUAS Compact компанії Marss Group, програмна платформа штучного інтелекту протидії БПЛА. Система, що настроюється, використовує штучний інтелект і датчики для виявлення дронів і опціональних електронних засобів протидії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Ілона Маска вперше в історії людства вживила чіп у мозок людини

Розробники стверджують, що система здатна виявити та знищити до 1000 дронів. При цьому визначається місце розташування, висота та швидкість польоту дрону на дистанції близько 10 км.


Система боротьби з безпілотниками
 

Радар системи складається з чотирьох твердотільних радарних панелей високої чіткості, розташованих на нижній стійці купола, що забезпечують 360-градусне покриття.

"Демонстрація включала інтеграцію системи NiDAR з дистанційною системою озброєння (RWS) і гарматою EOS, що ефективно вражає загрози з БПЛА", - підсумували розробники.

Схожі матеріали:
👁 304
Категорія: Технології
Теги: Дрон, БПЛА, боротьба з дронами, безпілотник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ