Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.12.2021

Комерційна будівля Tessalace: багатокутне поетичне диво Індії


Цей проект, розташований у Секторі 82, Мохалі, є комерційною будівлею з метою здачі в оренду під офіси для корпорацій та ІТ-організацій


Шанси, що комерційна будівля втратить свою індивідуальність у морі клонів скла та сталі, досить високі. Але студії Ardete Pvt Ltd вдалося створити комерційні та інституційні комплекси цілого міста, надавши кожній формі унікального характеру. Tessalace - це спроба в тому ж напрямку - визнання матеріальності бетону.
 

Комерційна будівля Tessalace в Індії
 

Цей проект, розташований у Секторі 82, Мохалі, є комерційною будівлею з метою здачі в оренду під офіси для корпорацій та ІТ-організацій. Тим не менш, ціль дизайну полягала у створенні комерційної будівлі з душею та відмінною індивідуальністю.

Будинок отримав назву Tessalace через мозаїчний фасад. Оксфордський словник визначає мозаїку як зразок форм, що повторюються, особливо багатокутників, які щільно прилягають один до одного без пробілів і перекриттів. Помітно, що структура будівлі огорнута мембраною з мозаїчних багатокутників, масиву твердих тіл та порожнеч у відтінках сірого та білого.

Комерційна будівля Tessalace в Індії
 

Графічний фасад RCC, абстрактний із гострими кутами, натягнутими в різні боки, однорідно пов'язаний між собою. Конверт є мозаїчною композицією багатокутників, виділених білими плоскими елементами MS і масивом горизонтальних білих елементів MS, що заповнюють деякі з порожніх багатокутників. Різноманітність форм, деякі з яких є суцільні з білим контуром, у той час як інші затуляють іскру цікавості та миттєво встановлюють цікавий зв'язок із відвідувачем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Peugeot запускає виробництво першого серійного автомобіля на водневому паливі

Складені в поетичній манері серії багатокутних граней надають будівлі яскраву та виразну індивідуальність. Tessalace височіє як смолоскип контекстуальної реакції серед моря схожих і похмурих комерційних будівель.
 

Комерційна будівля Tessalace в Індії


Схожі матеріали:
👁 446
Категорія: Технології
Теги: архітектурний проект, проекти будинків, міське середовище, будівля




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ