Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.06.2019

Чергова апаратна нарада (4 червня 2019 року)


На 20 червня заплановано пленарне засідання 21 чергової сесії міської ради.


4 червня 2019 року відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій підвели підсумки минулого тижня, обговорили нагальні питання життєдіяльності об’єднаної громади. Зокрема зупинилися на питаннях поточного ремонту доріг у Слободо-Петрівському старостаті, капітальному ремонті частини приміщення міської ради, де планується розмістити новий Центр надання адміністративних послуг.

Чергова апаратна нарада (4 червня 2019 року)


Також розпочинаються поточні ремонти у 13 початкових класах у школах громади. Від сьогодні у їдальні філії Гребінківській ЗОШ №1 діти будуть харчуватися в оновленій, сучасній їдальні. Там провели капітальний ремонт та закупили сучасне обладнання для харчоблоку.

На 20 червня заплановано пленарне засідання 21 чергової сесії міської ради. В рамках підготовки до сесії відбудуться засідання постійних депутатських комісій, а також 10 червня о 16-00 відбудуться громадські слухання з обговорення місцевих податків і зборів на наступний рік, які будуть затверджуватися на сесії.


Чергова апаратна нарада (4 червня 2019 року)
 

За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

Схожі матеріали:
👁 759
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: апаратна нарада, Гребінка, міська рада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ