Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.04.2015

"За чистоту землі, красу і вроду!"


Міська рада рекомендувала жителям багатоповерхівок організувати та провести суботники


"За чистоту землі, красу і вроду!" Лише тільки блиснуло сонечко, кожен господар вийшов прибирати своє подвір'я. Весна завжди закликає нас до роботи. Наступає час городів, садочків, клумб та загального прибирання.

Не можна байдужо спостерігати за ладом у власному дворі та безладом на вулицях міста. Тому на початку весни завжди оголошується місячникчи дбомісячник чистоти, впорядкування,
озеленення та благоустрою.

Основними завданнями якого є прибирання та впорядкування власної, прилеглої та закріпленої території підприємств, установ та організацій, об’єктів торгівлі та сфери послуг всіх форм власності, прибирання меморіальних місць, вулиць та провулків, тротуарів, газонів, парків, дворів.

Жителі багатоквартирних будинків та мешканці приватного сектору повинні привести у належний санітарний стан прибудинксві території, паркани, контейнерні майданчики, упорядкувати дитячі майданчики, підрізати і побілити дерева, бордюри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарас Кутовий: «На місцях краще знають, що робити з землею»

Не гаючи часу, за прибирання взялися працівники Гребінківського комбінату комунальних підприємств. Спочатку було впорядковане міське сміттєзвалище. Водій бульдозера за допомогою техніки підгорнув розпорошені по всьому полю купи сміття.

Гребінківський районний центр зайнятості виділив комунгоспу безробітних, що стоять на обліку, для проведення громадських робіт з благоустрою міста. Вони, на чолі з старшими бригадирами, вже прибрали від бруду та сміття вулиці 50-річчя Жовтня, Петровського, Калініна, Радянську, Миру.

Міська рада рекомендувала жителям багатоповерхівок організувати та провести суботники по прибиранню прилеглих територій та обрізанню дерев. Сподіваємося, що погода покращиться, роботи з благоустрою поновляться.

А спільна праця заради краси та чистоти в місті, підніме настрій не лише містянам, а й вбереже від бруду вже прибрані вулиці та території. Влучно про це говорить вчитель Надія Красоткіна:
Свій голос віддаю за матінку-природу,
За чистоту Землі, красу і вроду.
За екологію довкілля і душі.
Ставай і ти діла свої верши.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1489
Категорія: Прес-реліз
Теги: краса, прибирання, міська рада, Гребінка, чистота




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ