Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.12.2015

Про роботу 32-ї сесії Гребінківської міської ради


Інформаційне повідомлення про роботу 32-ї сесії Гребінківської міської ради


15 вересня 2015 року відбулося засідання 32-ої сесії Гребінківської  міської ради шостого скликання. В присутності запрошених на сесію: голови районної державної адміністрації Роспопова В.В., голови районної ради Зінченка В.М.,  заступників  міського голови, керівників відділів та спеціалістів міської ради, членів виконавчого комітету та  засобів масової інформації, депутати розглянули актуальні питання життя міста.

 Порядок денний сесії був таким :
1, Про виконання бюджету міста за 8 місяців п. р.

2, Про внесення змін до бюджету міста на 2015

3, Про затвердження розпоряджень міського голови прийнятих в міжсесійний період з питань внесення змін до бюджета міста.

4, Про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальної допомоги відповідно до міської Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення міста на 2015 рік та відповідно до міської Програми підтримки військовослужбовців, які проходять службу в зоні АТО та членів сімей на 2015 рік.

5, Про розгляд звернень громадян, підприємств, організацій та установ щодо земельних відносин.

6, Про затвердження мінімальної вартості місячної оренди 1 кв. м. загальної площі нерухомого майна фізичних осіб у м. Гребінка на 2016 рік.

7, Про внесення змін та доповнень до цільової програми підтримки соціально-економічного розвитку м.Гребінка на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням 6 сесії Гребінківської міської ради 6 скликання від 18.11.2011.

8,  Про  внесення змін до Положення про грошові винагороди вчителям та учням-переможцям та призерам ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, учням-переможцям та призерам Всеукраїнських фестивалів, конкурсів, спортивних змагань, переможцям та призерам ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, затвердженого рішенням 29 сесії Гребінківської міської ради від 27 травня 2015 року.

9, Про затвердження розпорядження міського голови про виплату грошової винагороди обдарованій молоді та педагогічним працівникам відповідно до міської програми підтримки обдарованої молоді.

10, Про дотримання вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборону пропаганди їх символіки»

11, Різне.
 За підсумками 8 місяців 2015 року бюджет міста виконано на 111,3%, перевиконання склало 349 тис. грн., і це надало змогу збільшити видатки на реалізацію міських програм та проведення поточного ремонту доріг, а саме  на міську програму покращення благоустрою міста додатково виділено 126654 грн., на проведення поточного (ямкового) ремонту  доріг - 27848 грн., на проведення поточного ремонту вул. Червоноармійської - 73951 грн., на міську Програму підтримки та розвитку фізичної культури та спорту - 21431 грн.

 Були внесені зміни і доповнення до цільової програми підтримки соціально-економічного розвитку міста Гребінки на 2011-2015 роки, а саме передбачено надання фінансової підтримки освітнім закладам та закладам охорони здоров’я, які знаходяться на території міста, з метою надання якісних освітніх та медичних послуг жителям міста.

 Внесено зміни також до Положення про грошові винагороди вчителям та учням-переможцям, призерам III (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, учням-переможцям та призерам Всеукраїнських фестивалів, конкурсів, спортивних змагань, переможцям та призерам II (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, затвердженого рішенням 29-ї сесії міської ради від 27 травня 2015 року щодо збільшення розміру грошової винагороди обдарованій молоді до 200 грн. Тому прийнято рішення про додаткові виплати по 100 грн. грошової винагороди учням-переможцям та призерам, оскільки в травні-червні вони уже отримали по 100 грн.  Це учні та випускники шкіл міста: Єлизавета Черненко ( випускниця ЗОШ І-Ill ст №4),  II місце в обласній олімпіаді з математики; Катерина Зінченко (учениця 8 класу Українського фізико-математичного ліцею Національного Університету ім. Т. Шевченка), ІII місце в обласній олімпіаді з математики; Назар Яценко, 9 клас, (Гребінківська гімназія), III місце в обласній олімпіад і з історії; Віолета Костянецька, (випускниця ЗОШ І-Ill ст. №4), III місце в обласній олімпіаді з англійської мови; Анна Комар (ЗОШ І-Ill ст. №1), 11 кл., IІІ місце в обласному конкурсі учнівської та студентської молоді ім. Т. Г. Шевченка, III місце у Всеукраїнському етапі даного конкурсу; Олександр Богуш  ( випускник ЗОШ І-ІІІ ст. №4), вихованець Будинку дитячої та юнацької творчості, І місце у III Всеукраїнському благодійному фестивалі "Квітуча Україна”; Владислав Сергієнко (випускник ЗОШ І-Ill ст. №4), вихованець станції юних техніків, 1 місце в обласному конкурсі науки і техніки; Анастасія Запара (ЗОШ І-Ill ст. №2), 9 кл., вихованка Будинку дитячо-юнацької творчості, лауреат І ступеню Всеукраїнського благодійного фестивалю "Квітуча Україна”; Юлія Шевченко, (випускниця Гребінківської гімназії), вихованка ДЮСШ, кандидат у майстри спорту з міні-футболу; Владислав Сирота (випускник ЗОШ І-ІІІ ст. №4), 11 клас, вихованець ДЮСШ, кандидат у майстри спорту з легкої атлетики; Валерія Коваленко, (випускниця ЗОШ І-ІІІ ст. №4), випускниця музичної школи, лауреат II премії XI Всеукраїнського конкурсу “Класичний меридіан”.

 Відповідно до вище вказаного Положення педагогічні працівники, які підготували учнів-переможців та призерів будуть теж відзначені з нагоди Дня працівників освіти грошовими винагородами в розмірі 200 грн.:  Кузьменко  Л.С.(вчитель української мови та літератури ЗОШ І-ІІІ ступенів №1), Карпович Л.М. (вчитель географії ЗОШ І-ІІІ ступенів №2),  Чухно В.М. (вчитель біології ЗОШ І-ІІІ ступенів №2), Кулікова Т.В. (вчитель історії ЗОШ І-ІІІ ступенів №2), Кузьменко Г.Г. (вчитель англійської мови ЗОШ І-ІІІ ступенів №4), Глібовець Н.М (вчитель історії Гребінківська гімназія), Цяпко О.В.(керівник вокального гуртка БДЮТ), Бондаренко О.В. (керівник гуртка образотворчого мистецтва БДЮТ),  Боровик О.О. (керівник гуртка юних фотоаматорів СЮТ), Цьохла О.С. (керівник гуртка відео операторів СЮТ),  Жила В.Л. (тренер-викладач ДЮСШ), Тарасюк О.Ю. (тренер-викладач ДЮСШ).

 На сесії розглянули та прийняли рішення з інших питань порядку денного.

 Активно обговорювали депутати питання про дотримання вимог Закону України “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборону пропаганди їх символіки". По цьому питанню доповідав голова міста Ф. Г. Мілевський. На запитання депутатів щодо переоформлення документів та скільки буде коштувати таке переоформлення після зміни назви вулиць відповідав начальник районного управління юстиції Д. М. Федорченко. В обговорені взяли участь заступник міського голови Л.Цапенко, депутати Солодкий В.Г., Карпович С. П., Старіковський В.А., Івасик С.С.

 Депутати вирішили доручити комісії міської ради з питань найменування (перейменування) вулиць, провулків, площ, парків, скверів, інших об’єктів, що розміщені на території міської ради, скласти список тих об’єктів, що підлягають перейменуванню згідно даного закону, та подати його міській раді на затвердження; організувати громадські обговорення, зустрічі з метою поінформованості жителів та вивчення думки жителів міста стосовно присвоєння нових назв цим об’єктам.

 Заступник міського голови  Л. В. Цапенко проінформувала депутатів, що в рамках міської Програми допомоги  учасникам АТО та членам їх сімей використано 26583,63 грн., а саме на надання матеріальної допомоги учасникам АТО та членам їх сімей 21 тис. грн., на безкоштовне утримання у дитсадках дошкільнят, батьки яких є учасниками АТО – 2270, 97 грн., на погашення квартплати учасникам АТО та членам їх сімей – 3312, 66 грн.

 В "Різному" депутати  порушили питання щодо вивезення сміття  та спилених гілок. На поставлене питання надав відповідь міський голова Мілевський Ф.Г.

 Наприкінці роботи сесії, Мілевський Ф.Г., міський голова, підвів підсумки роботи засідання 32-ї сесії та оголосив про закриття 32 сесії Гребінківської міської ради 6 скликання.

Схожі матеріали:
👁 986
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінка, міська рада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ