Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.08.2021

Чи правда, що фахівцям без досвіду платять менше? Спойлер: ні


Багато хто думає, що робота без досвіду = безкоштовна робота, проте це не так.


Багато хто думає, що робота без досвіду - безкоштовна робота, проте це не так. Якщо підійти до розв'язання питання правильно, то можна отримувати гідну оплату відразу. Тема досвіду роботи досить складна. Виходить, що всім потрібні вже професіонали, але як бути тим, хто тільки закінчив ВНЗ або вирішив змінити спеціалізацію?

Якщо проаналізувати сервіс OLX Робота, то можна зробити певні висновки. Наприклад, те, що робота в Кременчуці представлена з різними вимогами. Тому фахівці з досвідом і без нього зможуть легко знайти для себе відповідні пропозиції.

робота
 

У чому особливості пошуку вакансії без досвіду?

Насправді досвід не завжди стає вирішальним фактором вибору. Багато величезних компаній, яких так бояться новачки, навпаки, зацікавлені в стажистах. Усередині певного відділу ви зможете стати помічником фахівця і перейняти у нього цінний досвід. Невеликому бізнесу, навпаки, потрібні працівники з досвідом, які з першого дня візьмуть на себе розв'язання задачі. У таких компаній немає можливості навчати когось.

Навіщо роботодавцям стажисти:
  • в якості допомоги основним фахівцям на сезон, коли замовлень дуже багато;
  • щоб з самого початку співробітники переймали цінності й стандарти якості підприємства;
  • багато підприємств просто пропонують роботу тим, у кого немає досвіду, в якості підтримки.
Іноді вдається потрапити не на ту вакансію, на яку хотіли. У цьому немає нічого страшного, адже набравшись досвіду, ви зможете потрапити на бажану позицію. Головне — зростати і бажання працювати, все інше з'явиться згодом.

Важлива порада

Якщо ви не можете виконати всі вимоги, то скажіть про це роботодавцеві під час співбесіди. Він зможе допомогти та не буде чекати від вас того, чого вам неспромога надати. Врахуйте, що на початковому етапі для вас найцінніше — досвід, тому не завжди зможете розраховувати на хорошу зарплату. Однак багато фахівців навіть за перший місяць отримують оплату таку ж, як і у досвідченого персоналу.

Схожі матеріали:
👁 404
Категорія: Прес-реліз
Теги: співбесіди, знайти роботу, роботодавець, робота




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ