Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.09.2021

Чому в Україні так популярний кальян?


Куріння кальяну - це традиція, яка уособлює культуру східних країн


Чому в Україні так популярний кальян?

Куріння кальяну - це традиція, яка уособлює культуру східних країн. Популярність використання цього курильного девайса пов'язана з безліччю факторів. Але це не змінює того, що куріння кальяну може виявитися шкідливою звичкою, нарівні зі звичайними сигаретами.

Варто більш детально розібратися з феноменальною популярністю наргиле. У цьому добре допоможуть розібратися експерти в області курильних девайсів - інтернет-магазин Дуда. Багаторічні спостереження дозволили сформувати експертну думку, яке стосується популярності наргиле.
 

кальян
 

З чим пов'язана популярність кальянів?

  1. Тривалість куріння. Залежно від вугілля і кількості тютюну кальян може горіти більше півгодини.
  2. Фактор товариськості. Кальян можна використовувати як поодинці, так і в компанії друзів.
  3. Обстановка. Кальян сконструйований таким чином, що під час його використання він не видає шуму.
Ще одним фактором популярності цього курильного девайса є велика різноманітність смаків. При курінні кальяну використовується спеціальний тютюн, який в основному складається з патоки і являє собою замінник тютюну. Що стосується смаків тютюну, то їх дуже багато: починаючи з фруктових і ягідних, закінчуючи ароматної колою.

У чому шкода кальяну?

кальян

Багато хто вважає, що куріння кальяну нешкідливіше, ніж куріння сигарет. Але це поширена помилка серед любителів наргиле. Тютюновий дим маэ небезпечну суміш отрут, незалежно від того, сигаретний це дим або кальянний. При спалюванні тютюну виділяються токсичні речовини, які потрапляють в легені.

Багато хто вважає, що вода відфільтровує забруднюючі речовини при палінні кальяну. Але це не так. У кальяні немає фільтра, а вода тільки охолоджує дим.

Схожі матеріали:
👁 334
Категорія: Прес-реліз
Теги: кальян, куріння кальяну




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ