Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.11.2022

Чому варто купувати каву у зернах


Зернова кава – це, перш за все 100% натуральна кава, адже її неможливо підробити


кава у зернах

Найпопулярнішим ранковим напоєм для багатьох з нас вважається кава. Адже так приємно розпочати свій новий день саме з бадьорого, ароматного напою.

Хтось не любить витрачати багато часу на приготування і вибирає для себе розчинну каву, а хтось віддає перевагу тільки каві в зернах. І, як правило, будь-який гурман скаже, що вибір останнього корисніший. Великий асортимент зернової кави можна вибрати  якщо перейти в інтернет магазин Papakava.

Переваги кави у зернах

Зернова кава – це, перш за все 100% натуральна кава, адже її неможливо підробити. У свою чергу, розчинну каву дуже часто розбавляють дешевшими сортами. Також каву в зернах можна заварити по-різному, використовуючи не тільки турку, але і френч-прес або кавоварку. Завдяки різному способу варення напій відрізнятиметься за смаком та міцністю. Якщо звернути увагу на зберігання кави, то зерна звичайно зручніший варіант, при якому в кінцевому підсумку зберігається структура і смакові якості напою.

Як вибрати каву в зернах

Для того щоб правильно вибрати найкращу зернову каву необхідно обов'язково знати, на які критерії варто звертати увагу.

Ось основні з них:
  • рівень обсмажування – так наприклад, сильно обсмажена кава дуже гірка за смаком, тоді як при легкій обсмажуванні досить насичена і неміцна;
  • країна виробник;
  • популярність бренду.
  • зовнішній вигляд зерен - справа в тому, що вони повинні бути герметично упаковані і не мати на поверхні маслянистих виділень, також зерна повинні бути однакової форми та величини;
  • дата виробництва.
Важливо, що будь-яка зернова кава має не один сорт і варто вміти їх розрізняти, щоб максимально насолодитися в результаті. Тому дуже важливо ознайомитися з характеристиками кожного з них, щоб знайти саме той, який максимально підійде за перевагами та бажаннями. Виділяють два найбільш поширені сорти - арабіка і робуста. Перший відрізняється ніжним смаком та неймовірно насиченим ароматом. У свою чергу робуста є міцним, але не значним ароматом напоєм.

Отже, купуючи каву в зернах, можна сміливо розраховувати на те, що товар виявиться якісним, смачним і ароматним. До того ж, не потрібно буде переживати про правильність зберігання продукту. Адже, зернова кава невибаглива і для її зберігання підійде навіть звичайний ганчірковий мішечок, який можна буде розташувати в будь-якому чистому та сухому місці.

Схожі матеріали:
👁 268
Категорія: Прес-реліз
Теги: кава в зернах, кава, зернова кава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ