Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.07.2019

Де купити iPhone XS Б/У


Перевага купівлі телефону iPhone XS Б/У в інтернет-магазині «Техно Ёж»


У 2018 році у вересні компанія Apple презентувала новий смартфон iPhone XS і iPhone XS Max, а також бюджетну версію iPhone Xr.

XS Max же збільшена версія iPhone XS. Розмірами він практично не відрізняється від попереднього Plus, але екран виконаний без рамок, як і в XS, що збільшило діагональ дисплея до 6,5" при дозволі 2688 × 1242 пікселів, зробивши його найбільшим в історії iPhone.


Де купити iPhone XS Б/У
 

Дисплей виконаний за технологією Super Retina.

І задня, і передня панелі смартфонів виконані з міцного ліофобного скла, а рамка виконана з хірургічної нержавіючої сталі.

Інженери також змогли захистити моделі, що вийшли, від пилу і води за новим стандартом IP68. І зараз iPhone можна буде безпечно занурювати у воду на глибину до 2 м тривалістю до 30 хвилин.

Нові смартфони усередині оснащений потужним А12 Bionic з системою Neural Engine нового покоління — першим 7-нановим процесором, який вмістили в телефон.

Чотирьохядерний графічний процесор за технологією стискування без втрат відкриває унікальні можливості для швидшого і плавнішого відтворення 3d ігор і додатків зі складною графікою, а також при роботі з відеомонтажем. При цьому камера True Depth миттєво знаходить чіткі межі особи, відділяє задній план і автоматично використовує відповідні ефекти освітлення. Ну, а абсолютно нова функція "Глибина" дозволить самостійно регулювати міру різкості вже при обробці готової фотографії.

У режимі "Портрет" до або після знімання є можливість вибирати ефект освітлення.

Купити iPhone XS Б/У недорого в «Техно Ёж»

Якщо ви хочете придбати айфон майбутнього, який визначив на найближчу перспективу політику Apple, значить, вам слід купити iPhone XS, перейшовши за адресою https://tehnoezh.ua/iphone-xs-b-u/.

Єдина проблема полягає в тому, що ціна iPhone XS як і раніше залишається кусючою, і далеко не кожному вона виявиться по кишені.

Але це не варто розцінювати в якості непереборної перешкоди для придбання айфону XS.

Адже є інтернет-магазин «Техно Ёж». І тут ви дійсно зможете купити iPhone XS Б/У недорого.

Тут пропонують вам придбати не новий, а вже бувший в експлуатації айфон, але і тому ціна iPhone XS стає найвигіднішою і привабливішою.

Перевага купівлі телефону iPhone XS Б/У в інтернет-магазині «Техно Ёж»

Втім, те, що пропонується низьку вартість iPhone XS Б/У, зовсім не є свідченням його низької якості або його ненадійної роботи.

Якби було вірним останнє, тоді вам не пропонували купити з гарантією Айфон ХS.

Схожі матеріали:
👁 825
Категорія: Прес-реліз
Теги: iPhone Xs, телефон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ