Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.09.2016

Депутати схвалили подання проекту по котельні для ЦПМСД на обласний конкурс проектів


16 вересня відбулася сьома сесія районної ради 7-го скликання


16 вересня відбулася сьома сесія районної ради 7-го скликання.

На розгляд сесії було винесена досить велика кількість питань, але всі вони були попередньо розглянуті на засіданні відповідних постійних комісій і рекомендовані до прийняття. Депутати прийняли ряд питань щодо введення додаткових штатних одиниць до штатних розписів ДНЗ “Дзвіночок” (Овсюки), “Сонечко” (Рудка), “Дзвіночок” (Короваї), “Берізка” (Почаївка), “Ромашка” (Корніївка), “Світлячок” (Сліпорід-Іванівка), “Малятко” (Сербинівка), внесли зміни до кількох районних програм та прийняли районну програму розвитку поштового зв’язку Гребінківського району Полтавської області на 2016-2018 роки та спільну Програму підтримки та розвитку трудового архіву Гребінківського району на 2017 рік.

Також на сесії затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, розташованих в адміністративних межах (за межами населених пунктів) Кулажинської, Наталівської та Березівської сільських рад.

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Н. Б. Бондаренко доповіла депутатам районної ради про розпорядження голови РДА, що стосуються виділення коштів з Резервного фонду для відшкодування витрат під час робіт з вилучення та знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни, та про зміни до бюджету на 2016 рік.

Вона повідомила, що відповідно Постанови КМУ від 27.07.2016 р. №518 районний бюджет отримав субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі 1674000 грн.:
- капітальний ремонт покрівлі будівлі ДНЗ “Веселка" - 449,9 тис. грн.;

- капітальний ремонт покрівлі будівлі ЗОШ І-ІІІ ст. №1 - 514,4 тис. грн.;

- реконструкція СБК с. Сербинівка - 709,7 тис. грн.
Також для відділів освіти, культури, охорони здоров’я районний бюджет отримав іншу субвенцію в сумі 411564,37 грн. від міської та сільських рад.

Голова районної ради В. М. Зінченко та голова РДА В. В. Роспопов подякували головам міської та сільських рад за допомогу районному бюджету.

Голова районної ради В. М. Зінченко представив на розгляд депутатам проект “Впровадження енергозберігаючих технологій по збереженню тепла в Гребінківському Центрі ПМСД Гребінківської районної ради Полтавської області”, який буде поданий на обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад.

Також депутати розглянули інші питання, серед яких надання матеріальних допомог.

На цьому сесія закінчила свою роботу. Провів сесію голова районної ради В. М. Зінченко.

Схожі матеріали:
👁 1015
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: рада, Зінченко, прект, депутати




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ