Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.11.2014

Полтавська та Харківська області провели до ВР самих безвідповідальних депутатів


Про це спеціалістам системи народного контролю стало відомо в ході аналізу попередніх результатів дострокових парламентських виборів


Полтавська та Харківська області провели до ВР самих безвідповідальних депутатів

Харківщина і Полтавщина дали зелене світло до нового парламенту двом народним обранцям минулого скликання, що не виконали 100% власних обіцянок перед своїми виборцями.

Цю інформацію повідомили на сайті видання «Слово і Діло».

Про це спеціалістам системи народного контролю стало відомо в ході аналізу попередніх результатів дострокових парламентських виборів 2014 року в одномандатних виборчих округах, що опубліковані на сайті ЦВК.

Зокрема, мова йде про переможців виборів в одномандатних виборчих округах №168 (Харківська область) Валерія Писаренка та №150 (Полтавська область) Костянтина Жеваго. Останній, не виконав 14 обіцянок, що були зафіксовані протягом всього періоду парламентської діяльності депутата у Верховній Раді (VII скликання) та посів перше місце у рейтингу ТОП-50 безвідповідальних парламентів ВРУ VII скликання.

Разом з тим, слід відзначити й інших вітчизняних політиків, які попередньо відзначились високим рівнем власної політичної безвідповідальності, однак вони все ж будуть представлені у новій Раді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розпочато реєстрацію учасників пробного ЗНО

Так, по одному із київських округів в народні депутати пройшов свободівець Андрій Іллєнко, у якого 80% невиконаних обіцянок. На Дніпропетровщині – Андрій Шипко (80% невиконаних обіцянок), на Закарпатті – Павло Балога (88%), на Одещині – Віталій Барвіненко (89%), на Тернопільщині – Михайло Головко (83%), на Хмельниччині – Віктор Бондар (83%), в Запорізькій області – В'ячеслав Богуслаєв (75%), на тій же Харківщині – Євгеній Мураєв 83%, Полтавщині – Юрій Бублик (76%).

На думку активістів системи народного контролю, все це є небезпечною підвалиною в процесі організації конструктивної та ефективної роботи майбутнього парламенту, що прямо може мати своє вираження у негативних соціально-економічних показниках країни та відсутності реалізації запланованих діючою владою реформ.



Схожі матеріали:
👁 1057
Категорія: Актуально
Теги: вибори, Полтавщина, верховна рада, депутати, обіцянки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ