Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.05.2014

На Полтавщині окремі виборчі дільниці охоронятиму мисливці зі зброєю


Правопорядок на виборчих дільницях забезпечуватимуть по два міліціонери


На Полтавщині окремі виборчі дільниці охоронятиму мисливці зі зброєю

На території Полтавщини налічується 8 окружних виборчих комісій та 1272 дільниці. Зареєстровано 1 мільйон 182 тисячі 248 осіб, які можуть брати участь у виборах. За кожною виборчою дільницею під час виборів будуть закріплені по два міліціонери, один з яких буде старшим і досвідченішим. Про це на сьогоднішньому брифінгу повідомив в.о. начальника УМВС України в Полтавській області Іван Корсун.

— Зрозуміло, що стоїть питання Російської Федерації... Я кажу чітко за Путіна — його задача зірвати вибори в Україні, — зазначив Іван Корсун.

Для кращого забезпечення порядку на виборчих дільницях, будуть залучені представники громадськості. У кожному районі області вже назначені куратори із працівників міліції. Зокрема, Юрій Сулаєв, начальник прес-служби УМВС України в Полтавській області, повідомив що буде забезпечувати порядок під час виборів у Машівці, а допомогти йому в цьому захотіли місцеві мисливці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свято Букваря в Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1

— Вони готові проголосувати і змінювати один одного. Вони говорять, що готові навіть із зброєю прийти, щоб у них на дільниці був порядок. Але з оголеною зброєю не можна, в принципі, на окремих дільницях, якщо дуже хтось хоче, то в зачохлиному варіанті можуть десь і з’явитися, — сказав Юрій Сулаєв.

Начальник міліції області запевнив, що вибори в області пройдуть мирно, виборцям немає чого боятися. А в разі виявлення якихось правопорушень на виборчих дільницях, одразу телефонувати за номерами: 102 та на телефон довіри: 51-77-02.

«Полтавщина»



Схожі матеріали:
👁 1424
Категорія: Актуально
Теги: виборчі дільниці, правопорядок, Полтавщина, вибори, зброя




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ