Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.01.2022

Дерев'яні лавки - чудовий спосіб оформити садовий ландшафт


Придбати лавку найкраще з того матеріалу, який найбільше відповідає стилістичним особливостям саду.


Дерев'яні лавки будуть чудовим способом оформити садовий ландшафт. І основна причина навіть не в тому, що лавки – це зручно, а в тому, що цей елемент меблів завжди був і буде основною окрасою парку. Дерев'яні лавки на вулицю представлені в інтернет магазині Rattwood у великій різноманітності форм та розмірів. І для того, щоб у саду або на присадибній ділянці лавочка виглядала стильно та органічно, необхідно правильно підібрати її. Адже важливо не просто купити лавку як елемент декору, потрібно, щоб вона була функціональною та комфортною.


Дерев'яна лавка
 

Вибір матеріалу

Для виробництва сучасних лавок використовують різноманітні матеріали. Можна побачити лавочки з металу, дерева, мармуру та каменю, а сучасні виробники все частіше пропонують варіанти із пластику або синтетичного волокна. Від вибору матеріалу залежить і стиль, в якому виконана паркова лава. Але як би там не було, а найпопулярнішим матеріалом для виробництва садової лави вважається дерево. Лавка дерев'яна гарно виглядає, відрізняється чудовою якістю та довговічністю. Найчастіше для виготовлення лав дерев'яних вибирають тік. Тикове дерево здавна використовують у кораблебудуванні, тому що цей матеріал вологостійкий. На повітрі деревини тику може виявлятися сірий наліт, але його досить просто видалити за допомогою щітки. Меблі з цієї деревини додатково необхідно обробляти тиковою олією, тоді її термін служби буде великим.

Придбати лавку найкраще з того матеріалу, який найбільше відповідає стилістичним особливостям саду. Наприклад, кам'яна або металева лава чудово виглядатиме в саду з класичним дизайном. А на акуратному газоні перед сучасним котеджем найкраще виглядатимуть пластикові лавочки. Дерев'яна лава з кованим оформленням елегантно виглядає у зеленому саду під гіллястим деревом.

Різновиди лавок

Не рідко бачимо лавки на верандах, терасах, у альтанках чи невеликих полянах для пікніка. Але в такому разі має бути кілька елементів меблів, які витримані в єдиному стилі. Прекрасно доповнить лавочки невеликий садовий столик, за яким буде дуже приємно проводити час вечорами з настільними іграми або просто, насолоджуючись ароматним чаєм. Встановити лаву потрібно так, щоб з неї відкривався чудовий вид на сад або доглянутий газон, а не на огорожу або гараж сусіда. Адже відпочинок на лавці має бути комфортним, картина перед очима має радувати, а не нагадувати про невиконану роботу. Не завадять лави і біля дитячого майданчика, біля басейну. Часто лавку встановлюють біля грядок, на городі - це прекрасне рішення для городників, яким іноді теж потрібно перепочити. Ідеальний варіант, якщо лавка буде розташована у тіні.


садова лавка для дачі, саду
 

Для садової лавки дизайнери часто використовують декоративне обрамлення. Це можуть бути квітучі клумби, низькі кущі, прекрасні майданчики з природного каменю або декоративної тротуарної плитки.

Жоден сад, жодна присадибна ділянка не можна назвати затишною та повноцінною без наявності в ній дерев'яних лавок. Вони допоможуть упорядкувати територію, надати їй чудового дизайну. На невеликій дерев'яній лавці так приємно відпочивати, читати улюблену книгу або просто проводити час із дорогими людьми. Гарно оформити територію та створити затишок у парку чи саду допоможе інтернет-магазин нашої компанії. У нас представлені різноманітні моделі паркових лавок, які приваблюють зручністю, стильним дизайном та якістю. Наші лавки виготовляються із хвойних порід дерева, обробляються фарбами та лаками іноземних виробників. Всі матеріали екологічно безпечні, не токсичні і сприяють збереженню відмінного вигляду матеріалу довгі роки навіть при впливі негативних факторів зовнішнього середовища. Усі ці якості роблять нашу продукцію популярною. Лавки в інтернет-магазині купують для житлових будинків та муніципальних парків, нерідко вибирають їх і власники дачних ділянок. Будь-яка модель лави здатна витримувати значні навантаження.

Придбати вуличну лавку у магазині Rattwood завжди можна за вигідною ціною. І яку б модель лавочки не вибрав покупець, вона обов'язково органічно доповнить ландшафтний дизайн, продуманий у різноманітних стилістичних рішеннях. Лак високої якості, який відрізняється стійкістю до стирання, вологи і перепадів температур, є гарантією того, що навіть через кілька років куплена у нас лавочка буде виглядати як нова. Значно продовжують термін експлуатації та спеціальні методи фарбування дерева у два шари. Тому обов'язково звертайте увагу на таку незамінну деталь дизайн саду чи парку, як лавочка – це завершальний акцент архітектурного ансамблю.

Схожі матеріали:
👁 592
Категорія: Прес-реліз
Теги: сад, Дерев'яна лавка, вуличну лавку, садова лавка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ