Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.05.2019

Робота в городі покращує ваше здоров'я


Робота в городі або саду здатна позитивно відбиватися на психічному здоров'ї


Періодична робота в городі або саду здатна позитивним чином відбиватися на психічному здоров'ї людини. Відповідні висновки зроблені за підсумками дослідження ученими із США, що представляють Каліфорнійський університет.

Робота в городі покращує ваше здоров'я


У період з 2014 року учені вели спостереження за 25 пацієнтами психіатричних лікарень, що мали депресію, а також тривожні розлади. Учасники дослідження були залучені як у виборі кольорів, так і в їх посадці на грядки.
Разом зі співробітниками клініки добровольці раз на тиждень виходили в сад, де займалися розпушуванням землі, скопуванням грядок, посадкою і поливом рослин, а також збором трав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названі п'ять помилок використання сонцезахисних кремів

У результаті виявилось, що робота в саду, що включала фізичні навантаження і взаємодію з рослинами, позитивно впливала на психічне здоров'я громадян, вони почували себе менш тривожними і більше мотивованими. Такий підхід, визнали медики, служить ефективною психотерапією.

Схожі матеріали:
👁 741
Категорія: Актуально
Теги: город, робота, доров'я, сад




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ