Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.05.2019

Названі п'ять помилок використання сонцезахисних кремів


Варто враховувати і той факт, що 25% крему змивається під час 20-хвилинного занурення в море


Експерти з Великобританії розповіли про ключові помилки, що стосуються використання сонцезахисних кремів. Допущення їх може привести до серйозних наслідків для здоров'я, серед яких рак шкіри.

За словами дерматолога Хіви Фасіхи в La Roche - Posay, сонцезахисний крем допомагає запобігти раку шкіри і є кращим антивіковим доглядаючим продуктом. Встановленим правилом є розподіл засобу за 15 хвилин перед виходом на вулицю, потім повторно кожні дві години. Водночас численні дослідження показали, що більшість людей не наносять склад досить щільно, щоб отримати рівень захисту, обіцяний SPF. Бажано, щоб склад включав вітамін Е для захисту від дії вільних радикалів.


використання сонцезахисних кремів


Не менш поширеною помилкою служить використання простроченого продукту, який втрачає свої властивості. Навіть якщо сама текстура збережена, ефективність фільтрів UVR знижується після встановленого виробником терміну придатності.

Варто враховувати і той факт, що 25% крему змивається під час 20-хвилинного занурення в море, що доведено експериментальним шляхом. До зниження захисту додається підвищена пітливість і рухливість. Експерти відмічають, що попри нові формули засобів, не можна ігнорувати ніякі ділянки тіла. Пропущеними областями найчастіше є ноги, вуха, область ключиці, ніс, задня частина шиї, губи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загар и кожа

"Жінки часто нехтують своїми гомілками, тоді як найбільш поширеним місцем для чоловіків є злоякісна меланома на грудях, спині і шкірі голови", - відмічає фахівець.

Перед купівлею сонцезахисного крему необхідно переконатися, що він захищає як від UVA променів, проникаючих глибоко в шкіру і викликають старіння, так і від UVB променів, що викликають опік. Економність в даному випадку може коштувати здоров'я.

Схожі матеріали:
👁 663
Категорія: Актуально
Теги: літо, Море, сонцезахисний крем, крем для засмаги




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ