Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.02.2016

До 8 Березня Укрзалізниця призначила два поїзди на південь країни


ПАТ «Укрзалізниця» продовжує аналізувати попит пасажирів на перевезення в переддень Міжнародного жіночого дня


До 8 Березня Укрзалізниця призначила два поїзди на південь країниДля зручності пасажирів, які планують подорожі залізницею на перші вихідні березня та в Міжнародний жіночий день, Укрзалізниця призначила курсування двох додаткових поїздів із Києва до Миколаєва та Запоріжжя. Загалом уже призначено 4 додаткові поїзди.

Так, додатковий поїзд № 210/298 Миколаїв – Київ відправиться з Миколаєва 3 й 8 березня о 21:34, зворотно з Києва 4 та 9 березня о 22:03. Квитки на цей поїзд можна придбати в купейні, плацкартні та вагони класу люкс.

Поїзд № 282 Київ – Запоріжжя відправиться з Києва 4, 7 березня о 21:56, зворотно із Запоріжжя 6, 8 березня о 18:25. У складі поїзда курсуватимуть купейні вагони та вагони класу люкс.

Також ПАТ «Укрзалізниця» до 8 Березня призначило додаткові рейси поїздів, які курсують постійно. Зокрема, поїзд № 136 Одеса – Чернівці відправиться в додаткові рейси з Одеси 4, 6, 8 березня та зворотно з Чернівців 3, 5, 7, 9 березня. Поїзд підвищеного комфорту з місцями для сидіння № 774/781 Кременчук, Полтава – Київ здійснить додаткові рейси туди та зворотно 8 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стан правопорядку за добу ( з 17 по 18 лютого 2016 року)

Квитки на ці поїзди вже можна придбати на сайті booking.uz.gov.ua або в залізничних касах.

ПАТ «Укрзалізниця» продовжує аналізувати попит пасажирів на перевезення в переддень Міжнародного жіночого дня й відповідно до нього планує призначати інші додаткові поїзди на популярних напрямках.

Схожі матеріали:
👁 1015
Категорія: Актуально
Теги: Потяг, 8 березня, Укрзалізниця, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ