Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.12.2015

До Всеукраїнського тижня права: цікава зустріч у бібліотеці


Виховна годлина в бібліотеці на тему "Право у моєму житті"


До Всеукраїнського тижня права: цікава зустріч у бібліотеціЗ 10 по 14 грудня в Україні проводиться Всеукраїнський тиждень права. Традиційно, в бібліотеках Гребінківського району проводяться заходи, спрямовані на підвищення рівня правової культури, поширення знань про права і свободи людини та громадянина.

Протягом тижня в залі Гребінківської центральної районної бібліотеки були оформлені книжкові виставки правової літератури "Правознавчий калейдоскоп" та "Свої права ти добре знай", де можна було знайти корисну інформацію з різних галузей права, в тому числі про права людини в Україні і світі тощо.

З метою підвищення ролі правової освіти серед молоді 10 грудня в центральній районній бібліотеці відбулася зустріч під назвою "Права людини", на яку були запрошені учні 10 класу Гребінківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №4.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська гімназія: Збережи ялинку

Перед присутніми виступила провідний спеціаліст Гребінківського районного управління юстиції Ірина Литвиненко Гості заходу змогли отримати відповіді на запитання про свої права, цінності людського життя, поведінку в школі, вдома, в громадських місцях тощо. Також вона розповіла про історію створення "Декларації про права дитини" та ознайомила з основними правами дитини.

Тож, як показує досвід, правове виховання населення, особливо молоді, поряд із сім'єю, школою та іншими соціальними закладами є на сьогодні одним із пріоритетних напрямків роботи сучасної бібліотеки.

 



 
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1181
Категорія: Шкільний екран
Теги: Виховна годлина, Право у моєму жит, бібліотека, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ