Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.05.2017

Доступ до Яндексу, ВКонтакте і Одноклассников заборонять — указ Порошенка


Президент України Петро Порошенко підписав указ про нові санкції проти Росії


Доступ до Яндексу, ВКонтакте і Одноклассников заборонять — указ ПорошенкаПрезидент України Петро Порошенко підписав указ про нові санкції проти Росії, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж ВКонтакте і Одноклассники, а також Яндексу.

Текст указу опублікований на офіційному сайті глави держави.

«Заборона Інтернет-провайдерам надання послуг з доступу користувачам мережі Інтернет до ресурсів сервісів «Mail.ru» (www.mail.ru) та соціально-орієнтованих ресурсів «Вконтакте» (www.vk.com) та «Одноклассники» (www.ok.ru)», — сказано у повідомленні.

Зокрема, в указі наголошується, що доступ буде заблокований на три роки.

Провайдери також повинні будуть заблокувати доступ до сервісів Mail.ru та «Мэйл.РУ ГРУП».

Варто зазначити, що зокрема буде заблоковано і доступ до сайту «Кинопоиск». Блоковані також будуть сайти антивірусних компаній «Лабораторія Касперського» і DrWeb.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пирятині урочисто підняли прапори України та Європейського Союзу (ФОТО)

Економічні санкції (блокування активів, заборону на транзакції і мовлення) також введені проти найбільших російських телекомпаній: «ТВ Центр», ВГТРК, «НТВ-Плюс», «Зірка», ТНТ, РЕН-ТВ. Як відомо, Порошенко ввів у дію рішення РНБО про продовження на рік санкцій проти Росії.

Відповідно до указу №133/2017, який був підписаний 15 травня, санкції продовжуються на рік проти 1 тис. 228 фізичних та 468 юридичних осіб.

Схожі матеріали:
👁 1228
Категорія: Актуально
Теги: Вконтакте, одноклассники, соцмережі, Mail.ru




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ