Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.11.2017

Довідка про підсумки роботи із зверненнями громадян за ІІІ квартал 2017 року


У ІІІ кварталі поточного року до Гребінківської райдержадміністрації надійшло 87 звернень громадян


Довідка про підсумки роботи із зверненнями громадян в Гребінківській районній державній адміністрації за  ІІІ  квартал 2017 року

У ІІІ  кварталі поточного року до Гребінківської райдержадміністрації надійшло 87 звернень громадян, що на 126 звернень менше в порівнянні з відповідним періодом 2016 року (213), в тому числі письмових звернень - 38, що на 142 звернення менше відповідно до звітного періоду 2016 року (180), на особистих, виїзних прийомах отримано 49 звернень, що на 16 звернень більше, ніж у 2016 році (33).

До вищестоящих органів державної влади, які були направлені до розгляду районній державній адміністрації надійшло 26 звернень громадян, що на 11 звернень менше у порівнянні із звітним періодом 2016 року (37).
  • До Секретаріату Кабінету Міністрів України - 2;
  • Комітету з питань будівництва, містобудування та житлово - комунального господарства Верховної Ради України -1;
  • Урядової "гарячої” лінії -19;
  • Облдержадміністрації -1;
  • КБУ "Обласного контактного центру" облради- 3.
  • Колективних звернень громадян надійшло - 3, в (2016 -4).
  • Повторних звернень надійшло - 4, у 2016 році надійшло 3.

Повторні звернення надходили від гр. Бичевого С.І., мешканця с. Стукалівка до Секретаріату Кабінету Міністрів України з питання щодо виплати коштів заявнику Стукалівською сільрадою.

Звернення було розглянуто на засіданні постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян при райдержадміністрації в присутності заявника, де гр. Бичевий С.І. отримав вичерпні роз'яснення. Гр. Бичевий С.І. повторно звертався до Комітету з питань будівництва, містобудування та житлово - комунального господарства Верховної Ради України з питання щодо проведення капітального ремонту мережі водопостачання, хоч на всі попередні звернення з цього питання отримував вичерпні роз'яснення.

Гр. Бичевий С.І. також повторно звертався до райдержадміністрації з питання щодо неправомірних дій Стукалівського сільського голови, хоч на попереднє звернення теж отримував вичерпні роз'яснення.

Гр. Гвоздецький В.В., мешканець с. Овсюки, повторно звертався до Урядової гарячої лінії з питання щодо виплати коштів на придбання твердого побутового палива. У відповіді гр. Гвоздецькому В.В.було роз'яснено, що у серпні поточного року через поштове відділення зв'язку йому буде здійснена проплата по субсидії у сумі 3148,84 грн.

В першу чергу здійснюється виплата призначеної субсидії через банківські установи, а потім через поштові відділення ( кошти надані не в повному обсязі). Виплатним центром Департаменту соціального захисту населенння облдержадміністрації здійснюється виплата.

Неодноразових звернень надійшло -6, в 2016 році надійшло -14. Дублетних звернень не надходило, в 2016 році не надходило.

На особистий прийом до керівництва райдержадміністрації звернулося 12 громадян, за звітний період 2016 року громадяни не зверталися. Головою райдержадміністрації прийнято 8 громадян, у 2016 році громадяни не зверталися. Громадяни на особистому прийомі голови райдержадміністрації порушували питання соціального захисту (щодо надання матеріальної допомоги, надання консультації з питання отримання санаторно - курортної путівки, як інваліду 2 групи та надання консультації щодо оформлення субсидії); житлової політики (щодо оформлення спадщини); праці та заробітної плати; аграрної політики і земельних відносин.
Заступником голови прийнято 4 громадянина, у 2016 році громадяни не зверталися. Громадяни на особистому прийомі заступником голови райдержадміністрації порушували питання житлової політики ( надання консультації щодо оформлення спадщини); соціального захисту ( щодо надання пільг воїнам АТО та щодо надання матеріальної допомоги на лікування).

Керівництвом райдержадміністрації проведено 18 виїзних особистих прийомів громадян в населених пунктах Гребінківського району, під час яких прийнято 35 громадян, у 2016 році - 33 громадян, що на 2 громадян більше.

На "гарячі" телефонні лінії надійшли 2 дзвінки ( заявники порушували питання комунального господарства ( надати консультацію щодо косметичного ремонту оселі (заміна вікон) та соціального захисту ( надати консультацію щодо надання пільг воїнам АТО), у 2016 році не надходили. На постійно діючі прямі телефонні лінії, телефон”довіри" дзвінки не надходили, у2016році не надходили.

Електронних звернень за звітний період не надходило.

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1141
Категорія: Лубенська РДА
Теги: РДА, громадяни, звернення, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ