Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.06.2018

Екскурсія до Верховної Ради України


На екскурсії до Верховної Ради України побували і обдаровані діти з Гребінківської ОТГ


Екскурсія до Верховної Ради УкраїниБудинок Верховної Ради України, в якому засідає найвищий законодавчий орган держави, місце, де ухвалюються доленосні для громадян рішення, та візитна картка нашої країни.

Кожен українець знає, як виглядає сесійний будинок парламенту зовні, а також має змогу ознайомитися з ним зсередини, побувавши на екскурсії. 7 червня 2018 року під керівництвом міського голови Віталія Колісніченка та при сприянні Євгена Олександровича Зота, помічника народного депутата України від Радикальної Партії Олега Ляшка І.Мосійчука, на такій екскурсії побували і обдаровані діти з Гребінківської ОТГ.

Цікавим для дітей було побачити місце в кулуарах другого поверху, де народні обранці проводять інтерв’ю, брифінги та спілкуються з пресою. Але найбільше емоцій, звичайно, викликала сесійна зала. Кожен мав змогу не тільки поглибити знання з історії своєї держави, а й «помріяти» про своє місце у сесійній залі, зробити фото.

Також під час відвідин діти підходили до почесного місця у центральному холі Верховної Ради, де зберігається наша державна реліквія – Прапор Незалежності України, фотографувалися біля картини «Державотворення».

Приємним сюрпризом стала зустріч з народним депутатом України від Радикальної Партії Олега Ляшка Ігорем Мосійчуком. Діти змогли поспілкуватися з народним обранцем та зробити фото на згадку. Незабутні враження залишаться у пам’яті учнів на все життя.

 

Екскурсія до Верховної Ради України

 

Екскурсія до Верховної Ради України

 

Екскурсія до Верховної Ради України

 

Екскурсія до Верховної Ради України

 

Екскурсія до Верховної Ради України



Схожі матеріали:
👁 1160
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: України, верховна рада, ОТГ, екскурсія, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ