Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.12.2017

Відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійних комісій міської ради


30 листопада відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійних комісій Гребінківської міської ради ОТГ


30 листопада 2017 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійних комісій Гребінківської міської ради об'єднаної територіальної громади.

На спільному засіданні розглянуто важливі питання, що стосуються різних напрямків життєдіяльності Гребінківської міської ради об'єднаної територіальної громади, а саме:   про передачу системи відеоспостереження, про затвердження депутатів за виборчими округами, про утворення комісії з підготовки та проведення земельних торгів, про пропозицію прийняття(передачу) об'єктів, що перебувають у спільній власності територіальних громад Гребінківського району у власність Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади, про затвердження Положень про структурні підрозділи апарату та виконавчих органів Гребінківської міської ради. Члени виконкому та постійних комісій прийняли рішення: рекомендувати сесії прийняти відповідні рішення з даних питань.

Одним з важливих  розглянуто питання про надання дозволу  жителям м. Гребінка на підключення домоволодінь до міського водогону, про затвердження проектно-кошторисної документації.

Розглянуто  питання про затвердження Регламенту виконавчого комітету Гребінківської міської ради об'єднаної територіальної громади, про перереєстрацію квартирного обліку громадян, взятих на облік за місцем роботи, про реєстрацію колективного договору, про затвердження складу опікунської ради та складу адміністративної комісії, про організацію сезонної роздрібної торгівлі ялинками (соснами) на території міста Гребінка у зимовий період, про погодження Переліку платних послуг КП «Спортивний комплекс м. Гребінка» та затвердження тарифу на надання платних послуг.

Перелік платних послуг, які надаються КП «Спортивний комплекс м. Гребінка»

1. Проведення групових та індивідуальних занять з фізичної культури та спорту згідно з абонементами та квитками;

2. Організація і проведення фізкультурно-спортивних та спортивно-видовищних заходів, реалізація абонементів на їх відвідування;

3.Надання в оренду спортивних споруд для проведення спортивно-видовищних заходів, занять з фізичної культури та спорту;

4.Надання послуг з проживання в кімнатах відпочинку;

5.Надання послуг з прокату спортивного спорядження, обладнання та інвентарю;

6. Надання послуг сауни.
 

Тариф на надання платних послуг, що надаються КП «Спортивний комплекс м. Гребінка»




Схожі матеріали:
👁 1309
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: міська рада, Гребінка, ОТГ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ