Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.10.2020

Підсумки 39 позачергової сесії Гребінківської міської ради


Основним питанням порядку денного був звіт про виконання бюджету Гребінківської ОТГ


20 жовтня відбулось засідання 39 позачергової сесії Гребінківської  міської ради 7-го скликання. Сесію провів міський голова Віталій Колісніченко. У роботі 39 позачергової сесії взяли участь 17 депутатів. Розглянули 12 проектів рішень.

На початку депутати затвердили розпорядження міського голови про надання матеріальних допомог у відповідності до Програм Гребінківської громади. Це допомоги на лікування, виплати породіллям при народженні дитини та виплати учасникам АТО та ООС для вирішення соціально-побутових питань та до Дня захисника України.

Підсумки 39 позачергової сесії Гребінківської міської ради
 

Основним питанням порядку денного був звіт про виконання бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2020 року. За січень - вересень 2020 року до бюджету громади надійшло доходів, із врахуванням міжбюджетних трансфертів, в сумі 82 млн. 384,9 тис. грн, при плані 85 млн. 261,3 тис. грн, план виконано на 96,6%, або надійшло менше від плану 2 млн. 876,4 тис. грн. В порівнянні з відповідним періодом 2019 року надходження зменшились на 4 млн. 158,2 тис. грн. Бюджет Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади за власними доходами (без урахування міжбюджетних трансфертів) виконано у сумі 59 млн. 154,2 тис. грн, що на 1 млн. 379,8 тис. грн, або на 2,3% менше планових показників. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зменшилось на 1 млн. 41,4 тис. грн. Основна причина - зменшення надходжень у зв'язку з пандемією і прийняттям парламентом нових законів в результаті яких суттєво зменшилися надходження від плати за землю та податку на доходи фізичних осіб.

Незважаючи на це, всі соціальні функції Гребінківська громада виконує в повному обсязі: відсутня заборгованість по заробітних платах, фінансуються заплановані будівельні та ремонтні роботи, сплачуються комунальні та інші послуги.

Протягом січня - вересня 2020 року проведено видатки бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на суму 81 млн. 995,1 тис. грн, при плані з урахуванням змін 96 млн. 956,8 тис. грн, виконання становить 84,6%. Проведені видатки проти відповідного періоду 2019 року зменшились на 1 млн. 151,5 тис. грн. У розрізі основних галузей бюджетної сфери основні видатки йдуть на освіту – 43 млн. 307,9 тис. грн.; соціальний захист та соціальне забезпечення – 955,4 тис. грн.; культуру і мистецтво – 3 млн. 193,5 тис. грн., фізичну культуру і спорт – 3 млн. 34,7 тис. грн.; житлово-комунальне господарство – 4 млн. 917,7 тис. грн.; економічну діяльність – 3 млн. 186,4 тис. грн. та інші.

Більш детально з основними показниками виконання бюджету громади можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради в розділі бюджет об`єднаної громади.

Далі розглянули та затвердили ряд змін до бюджету та Програм Гребінківської міської об’єднаної громади на 2020 рік. Зокрема виділено кошти на будівництво бетонної основи для мультифункціонального спортивного майданчика із синтетичним покриттям на території Гребінківської гімназії, а також профінансовано заміну старих вікон на енергозберігаючі у Дитячій музичній школі. Також направлено 328 тисяч 162 грн. на утримання Гребінківського територіального центру соціального обслуговування населення. Крім того з бюджету об’єднаної громади виділено кошти на проведення місцевих виборів для придбання протиепідеміологічних препаратів, щоб захистити як членів дільничних виборчих комісій, так і самих виборців від розповсюдження COVID-19.


Підсумки 39 позачергової сесії Гребінківської міської ради
 

Затверджено Положення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад педагогічних працівників «Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради». Згідно Положення, посади можуть обіймати особи, які є громадянами України, вільно володіють державною мовою, мають вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років, досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, у тому числі інформаційно-комунікаційних, організаційні здібності, пройшли конкурсний відбір.

Прийнято рішення звернутися до Гребінківської районної ради з ініціативою-пропозицією щодо безоплатної передачі із спільної власності територіальних громад Гребінківського району Цілісного майнового комплексу Комунального некомерційного підприємства «Гребінківський Центр первинної медико-санітарної допомоги Гребінківської районної ради Полтавської області». Присутній на сесії директор Гребінківського ПМСД Сергій Литвиненко виступив перед депутатами та підтримав дану ініціативу. На цьому пленарне засідання 39 позачергової сесії було закрито.

Схожі матеріали:
👁 693
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: ОТГ, позачергової сесії, міська рада, депутати, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ