Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.03.2022

Фанати ПСЖ закликають керівництво піти у відставку


Фанати ПСЖ хочуть, щоб керівництво клубу пішло у відставку.


Фанати ПСЖ закликають керівництво піти у відставку

Наступний матч ПСЖ запланований в рамках Французької Ліги з “Монако” на 20 березня. У БК Winline вважають беззаперечним фаворитом підопічних Почеттіно. На перемогу ПСЖ пропонують коефіцієнт 1.92, успіх “Монако” йде за 3.65.

На днях об'єднання Collectif Ultras Paris виступило заявою, де критикували керівників, гравців і тренера паризького клубу.

Як заявили фанати французького клубу, поразка у матчі з “Реалом” в рамках Ліги Чемпіонів стала для них неприйнятним та неминучим розчаруванням, якого всі так боялися. За словами фанатів, неможливо налаштуватись на завоювання вершин, якщо команда в домашніх турнірах грає “пішки”.

Також вболівальники ПСЖ підкреслили, що неможливо заснувати дійсний футбольний проект, якщо гравці команди – це всього лиш скупчення "зірок", які фактично ніяк не можуть доповнити один одного і зігратися разом.

Клуб вболівальників ПСЖ вважає, що тренер ПСЖ не користується повагою серед гравців клубу, адже важливі рішення явно приймає не він. Фанати заявили, що знають, наскільки зобов'язаний Нассер Аль-Хелайфі, але очевидно, що він не підходить для цієї роботи.

На кінець фанати додали, що нинішня ситуація у ПСЖ вимагає тотальної перебудови на всіх рівнях та щоденної співпраці президента клубу. Французький клуб заслуговує на керманичів, які будуть служити клубу, а не користуватися ним, завершили своє висловлювання вболівальники.

Схожі матеріали:
👁 373
Категорія: Прес-реліз
Теги: реал, фанати французького клубу




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ