Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.04.2022

Мбаппе може залишитися в ПСЖ: "Ще не визначився з майбутнім"


Нападник ПСЖ Кіліан Мбаппе знову висловився про своє майбутнє.


Нападник ПСЖ Кіліан Мбаппе

Форвард Кіліан Мбаппе близький до того, щоб залишитися в ПСЖ. Керівництво клубу розраховує, що він продовжить контракт.

Нагадаємо, наступний матч підопічних Почеттіно запланований на 9-е квітня. У рамках французької Ліги-1 ПСЖ на виїзді зіграє з “Клермоном”. Знайти прогнози на спортивні матчі з прибутковими коефіцієнтами від букмекерів, а також прочитати актуальні новини спорту можна на сайті “ВсеПроСпорт”.

Раніше повідомлялося, що нападник близький до переходу в “Реал” на правах вільного агента.

Проте зараз ситуація, за заявами у ЗМІ, змінилася. Подовження угоди з парижанами є більш реальним. Нагадаємо, нещодавно сам гравець припустив, що справді може залишитися у ПСЖ.

За словами Мбаппе, він ще не визначився із майбутнім. У нього є деякі нові пропозиції, над якими футболіст розмірковує, також з'явилися нові дані та багато інших параметрів. На питання чи може Кіліан залишитися у ПСЖ, футболіст не вагаючись відповів звісно.

Наразі ПСЖ розглядає можливість передачі капітанської пов'язки Кіліану Мбаппе. Як пишуть ЗМІ, виліт із Ліги чемпіонів від “Реала” негативно вплинув на статус та авторитет нинішнього капітана команди Маркіньоса. Зокрема саме бразильця вважають відповідальним за третій гол мадридців.

Тому в ПСЖ зараз допускають передачу пов'язки Кіліану Мбаппе, який “Реалу” у ЛЧ якраз забив двічі. Плюс такий хід вважається одним із способів переконати нападника залишитися в стані парижан.

Схожі матеріали:
👁 483
Категорія: Прес-реліз
Теги: футболіст, клуб, реал, Нападник ПСЖ Кіліан Мбаппе. Форвард




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ