Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.01.2019

Формування пропозицій щодо напрямів державних інвестицій у розвиток громад


У ході візиту проведений круглий стіл, на якому були обговорені питання, які впливають на подальший розвиток громади


Формування пропозицій щодо напрямів державних інвестицій у розвиток громад23 січня  Пирятинську міську ОТГ з робочим візитом відвідали представники Полтавського Центру розвитку місцевого самоврядування (створений за підтримки Програми „U-LEAD з Європою“ та Мінрегіону). Метою зустрічі було проведення експертного анкетування, що проводиться  Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) та Полтавським Центром розвитку місцевого самоврядування, для  підготовки даних щодо необхідності в ОТГ державних інвестицій для місцевого економічного розвитку.

Результати опитування дозволять Програмі „U-LEAD з Європою“ та громадам Полтавщини визначитися з основними пріоритетами подальшої співпраці та створити програмні можливості із залучення інвестиційних ресурсів.

Учасниками програми стали ОТГ Полтавщини, які утворені до 2017 року включно та з 1 січня 2018 року перейшли на прямі взаємовідносини з Державним бюджетом України. Перед початком роботи в громадах була проведена координаційна нарада за участі радників Полтавського ЦРМС та представника КМІС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Как впечатляюще поздравить на День святого Валентина любимую

У ході візиту проведений круглий стіл, на якому були обговорені питання,  які впливають на подальший розвиток  як громади, так і області, та країни в цілому.   По завершенні заходу в.о. міського голови Ігор Шикеринець передав заповнену анкету фахівцям  Полтавського Центру розвитку місцевого самоврядування.

Пирятинська міська рада


Схожі матеріали:
👁 657
Категорія: Актуально
Теги: пирятин, анкетування, інвестиції, розвиток громад, ОТГ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ