Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.10.2015

Готуємося до виборів


Міліція в рамках своєї компетенції вживає усіх заходів для забезпечення проведення чесних, прозорих виборів


Готуємося до виборівНезабаром у нашій державі відбудуться вибори до місцевих органів влади. Минулого тижня відбулася нарада у кабінеті голови РДА В.В.Роспопова про організацію виборчого процесу та забезпечення громадського порядку під час виборчої кампанії та безпосередньо самих виборів.

Відкрив нараду голова райдержадміністрації В.В.Роспопов Він зокрема наголосив, що усі відповідальні державні служби, в тому числі правоохоронні органи, повинні усе зробити, аби вибори до місцевих органів влади були чесними і прозорими. Щоб кожна людина мала право вільно і без перешкод зробити свій вибір, проголосувати, адже це гарантовано Конституцією України.

Начальник Гребінківського райвідділу міліції, підполковник О.М.Кравченко у своєму виступі поінформував:

- На виконання доручення Міністерства внутрішніх справ про забезпечення охорони громадського порядку та безпеки, недопущення порушення законодавства під час підготовки та проведення місцевих виборів, в Гребінківському райвідділі міліції відкрито "гарячу телефонну лінію", на яку можна повідомити про усі правопорушення під час виборчого процесу.

Міліція в рамках своєї компетенції вживає усіх заходів для забезпечення проведення чесних, прозорих виборів та вільного волевиявлення громадян. З 14 жовтня особовий склад райвідділу буде переведено на посилений варіант несення служби, виборчі дільниці будуть охороняти по два працівники міліції, посилена слідчо - оперативна група, розвернуто діяльність оперативного штабу райвідділу по питаннях проведення виборів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Дядькова з династії медиків: «Лікар — це не просто робота, а покликання»

Повідомити про правопорушення під час виборчої кампанії та виборчого процесу громадяни можуть цілодобово за номерами "гарячої лінії" -92-4-69 та 91-2-34.

Відповідно до чинного законодавства України за порушення виборчого процесу та виборчих прав громадян' передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Заступник начальника міліції, начальник МГБ, капітан В.ГІ.Малука розповів про конкретні правопорушення, які можливі під час виборів, та про відповідальність, яка наступить за неправомірні дії. Працівникам міліції було дано доручення розробити пам'ятку з даною інформацією спеціально для представників дільничних виборчих комісій. Також буде розроблено ряд заходів задля забезпечення вільного волевиявлення та проведення чесних виборів, адже це зараз дуже важливо для нашої держави і для кожного з нас.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1030
Категорія: Прес-реліз
Теги: міліція, вибори, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ