Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.06.2013

Міліція ловить екстремалів-зацеперів через соціальні мережі (ВІДЕО)


Правоохоронцям вдається затримати лише одиниці любителів покататися верхи на залізничному транспорті


Міліція ловить екстремалів-зацеперів через соціальні мережі  

Правоохоронцям вдається затримати лише одиниці любителів покататися верхи на залізничному транспорті.

Як повідомили "Коментарі" в Міністерстві внутрішніх справ України, впродовж 2011-2013 років на території обслуговування Управлінь МВС на залізницях зареєстрований 4 факти так званого "зацепинга".

Так, 1 серпня 2011 року о 18.30 годині. у лінійне відділення на ст. Київ-Пасажирський поступив рапорт про те, що цього ж дня під час моніторингу соціальної мережі "ВКонтакте" виявлений відеозапис, на якому невідомі особи у віці 17-21 року катаються на причіпних облаштуваннях вагону електропоїзда "Київ - Миронівка". В результаті проведених заходів встановлені особи трьох неповнолітніх у віці 14-17 років. До адміністративної відповідальності притягали самих порушників, а також матір одного з них.

Ще один випадок був зареєстрований на станції Дарниця. Як повідомили в МВС, на початку 2013 року 17-річний підліток здійснював проїзд на вагоні електропоїзда № 6810 повідомленням "Київ - Гребінка", внаслідок чого отримав електротравму, перелом нижньої щелепи і був госпіталізований.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині виготовляють паливо з очерету та соломи

Повідомлення ще по двох фактах "зацепинга" поступили в квітні поточного року. По одному з випадків було прийнято рішення про списання матеріалів в справу, матеріали по другому факту знаходяться у виробництві.

Як нагадують в правоохоронних органах, згідно із статтею 109 Кодексу України про адміністративні правопорушення мимовільний проїзд у вантажних потягах, посадка і висадка на ходу потяги, проїзд на підніжках і дахах вагонів, самовільна без потреби зупинка потягу спричиняють за собою накладення штрафу від 119 до 225 гривен.

Це відео з'явилося в мережі 24 травня 2013 року



Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 2001
Категорія: Актуально
Теги: міліція, штраф, Електропотяг, зацепинг, Київ, Порушник, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ