Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.05.2016

Гребінківська гімназія: 71рік - Перемога в серцях поколінь


Гімназисти взяли участь у шаховому турнірі,присвяченому 71-річниці перемоги


Гребінківська гімназія: 71рік - Перемога в серцях поколіньЗдавалося, все далі віддаляється в часі ця священна дата – 9 травня 1945 року.  Та ми пам’ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна.

Пам’ятаємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука того, що в майбутньому подібна трагедія не повториться.

З метою гідного внашування подвигу українського народу в Другій світовій війні, засвідчення поваги до всіх борців проти нацизму, напередодні 9 травня у Гребінківській гімназії  було організовано і проведено тематичні  заходи, присвячені Дню Перемоги.

Члени гуртка «Умілі руки»  виготовляли  символи пам`яті – квіти маку, які передали ветеранам війни та учасникам  АТО

Гімназисти взяли участь у шаховому турнірі,присвяченому 71-річниці перемоги. Пономаренко С.- учень 9-а класу виборов 2 місце і був нагороджений грамотою і цінним подарунком .Відзначений наймолодший учасник турніру –Латиш І.(учень 5-а кл.)

Заступник директора з ВР Чайка С.І. разом із членами шкільної ради підготували лінійку і «Не згасити вогонь пам′яті» для учнів 7-8 класів на яку запросили ветерана війни  та учасника АТО –Деркача Д.О.Перез присутніми виступив директор гімназії Отченко О.П. Учні вшанували  пам`ть про загиблих хвилиною мовчання і разом із представниками Гребінківської РДА, міської ради, радою ветеранів поклали квіти до підніжжя пам’ятника.



 

Класні керівники 1-11 класів провели години спілкування «Дорогами війни», «Збережемо пам'ять про подвиги», «Велич народного подвигу».Гостями на цих заходах були представник районної ради ветеранів Дігтяр Ю.Г., майор Гребінківського РВК Кульомін С.В.,учасник АТО Деркач Д.О.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська гімназія: Спорт для всіх - спільна турбота

Шкільний бібліотекар Биковець С.А.. провела тематичні бесіди та перегляд книжкових виставок з учнями 1- 11 класів  « Вічна слава героям».

9 травня  учні разом із вчителями взяли участь у святкуванні 71- річниці над нацизмом.

 












 
Гребінківська гімназія


Схожі матеріали:
👁 922
Категорія: Шкільний екран
Теги: День Перемоги, Гімназія, Гребінка, гімназисти, шаховий турнір




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ