Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.01.2017

Гребінківська школа №1: 19 грудня - день Святого Миколая


19 грудня - день Святого Миколая


Гребінківська школа №1: 19 грудня - день Святого Миколая19 грудня - день Святого Миколая. Це найбажаніший день в році для дітей. Напередодні свята діти пишуть листи зі своїми побажаннями, і кидають їх у поштову скриньку або кладуть на підвіконня, і моляться Святому Миколаю, просячи передусім здоров'я собі та батькам.

У день перед святом згадують всі свої добрі і злі вчинки, зважують: чого більше. Буде подарунок, а, можливо, прутик? Тому ввічливі дітлахи обов'язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні - прутик.

Прутик є своєрідним попередженням дитині, що час задуматися над своєю поведінкою і виправитися. А в ніч на 19 грудня до кожної дитини приходить Святий Миколай і кладе під подушку подарунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів Гребінківщини

В цей день учні Гребінківської ЗОШ І - ІІІ ступенів №1, які стали переможцями або призерами ІІ (районного) етапу предметних олімпіад та мовних конкурсів, також отримали подарунки.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

 

 

 

 

 

 

 


Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Схожі матеріали:
👁 770
Категорія: Шкільний екран
Теги: шкільний екран, День святого Миколая




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ