Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.10.2016

Гребінківська школа №1: Виховуємо патріотів


Загальна сума зібраних коштів 2529 гривень


Гребінківська школа №1: Виховуємо патріотівПатріотичне виховання - це сфера духовного життя, яка проникає в усе, що пізнає, робить, до чого прагне, що любить і ненавидить людина, яка формується.

В. О. Сухомлинський

Громадянсько - патріотичний напрямок виховання учнів в Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 складається з: громадянської освіти та громадянського виховання; військово - патріотичного виховання; правового виховання; морально - етичного виховання на основі вивчення традицій українського народу; соціального проектування та учнівського самоврядування.

Вище перелічені складові громадянсько - патріотичного напрямку виховання реалізуються в школі різними шляхами.Патріотичне виховання здійснюється як на уроках, так и під час позакласної роботи.

Патріотичне виховання - це формування патріотичних почуттів, виховання готовності до захисту Батьківщини, воно покликано спонукати до фізичного вдосконалення, вивчення бойових традицій українського народу,посильного вкладу кожного учня у зміцнення держави. Тому здійснення системного національно-патріотичного виховання є однією з головних складових національної безпеки України.

Так 27 жовтня 2016 року в Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 відбувся щорічний благодійний ярмарок на підтримку захисників України,які перебувають в зоні АТО. Осінні ярмарки вже стали традиційними в нашій школі. Ярмарок відбувається більше десяти років поспіль. Учні,вчителі, батьки ретельно готуються до нього: випікають різні смаколики, проявляють свої організаторські здібності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мар'янівська школа імені Є.П.Гребінки: Десяті районні змагання "Козацькі забави"

Педагогічний колектив старається виховувати в дітей милосердя, Школа повинна вчити допомагати тим людям, які цього потребують. Виручені кошти від ярмарку будуть передані бійцям АТО, це буде адресна допомога. Батьки відгукуються із задоволенням, вони вже чекають цього ярмарку, готуються до нього, така традиція є у багатьох сім’ях.

 


 

Діти,вчителі,батьки,гості з великим задоволенням купляли продукцію, щоб підтримати акцію. Продукція була дуже якісна, смачна, діти і між собою змагалися, за результатами продажу було відзначено учнів 6 класу,які отримали від реалізованої продукції 410 гривень.
 


Благодійний ярмарок відвідали представники районного відділу освіти молоді та спорту, районної державної адміністрації, районної ради,міської ради,станції Гребінка, відділу соціального забезпечення населення, працівники будинку дитячої та юнацької творчості, центру зайнятості, районної газети «Гребінчин край», телестудії Гребінка, благодійних організацій міста, учні Гребінківської ЗОШ І – ІІІ ст. № 2 та ін.

В школі по класах діяли такі кафе:
1 клас – «Малятко»;
2 клас – «Первоцвіт»;
3 клас – «Малятко»;
4 клас – «Веселка»;
5 клас – «Осінній ярмарок»;
6 клас – «Смаколик»;
7 клас – «Дракула»;
8 клас – «Дім таємничих пригод»;
9 клас – «Польова кухня»;
11 клас – «Осінній ярмарок».
На ярмарку панував піднесений настрій. Благодійна акція об´єднала дітей,дорослих у загальній меті-миру для нашої Батьківщини.


 

Після завершення ярмарку був підведений підсумок. Загальна сума зібраних коштів 2529 гривень.
Дуже приємно, що наше місто має таку кількість відповідальних і небайдужих громадян. Запорукою ефективності виховного процесу є органічне поєднання системи принципів національно-патріотичного виховання в цілісну систему, яка забезпечує досягнення відповідних результатів — міцно і органічно засвоєних загальнолюдських і українських національних цінностей.

 

 

Кожна молода людина є активним учасником розбудови громадянського суспільства, відіграє в ньому важливу роль та несе відповідальність у процесах прийняття рішень на всіх рівнях, які впливають на наше життя.
 



Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Схожі матеріали:
👁 951
Категорія: Шкільний екран
Теги: АТО, школа №1, ярмарок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ