Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.09.2014

Російським прикордонникам пропонують воювати в Україні за 200 тис. рублів


Російським прикордонникам командування пропонує звільнятися зі служби і їхати воювати на схід України


Російським прикордонникам пропонують воювати в Україні за 200 тис. рублів

Російським прикордонникам командування пропонує звільнятися зі служби і їхати воювати на схід України як фізичним особам з отриманням щомісяця 200 тис. рублів. REUTERS Про це повідомив керівник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

 "За оперативними даними, російським прикордонникам надходять пропозиції від керівництва щодо участі у бойових діях на сході України. Доброволець звільняється зі служби і отримує одноразову матеріальну компенсацію у розмірі 200 тис. рублів, направляється в зону бойових дій як "фізична особа". Після залучення до виконання завдань проти сил АТО вже як найманця йому встановлюється щомісячна грошова винагорода в такому ж розмірі", - повідомив Андрій Лисенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший урок "Україна - єдина країна"

У той же час він повідомив, що, за наявними даними, в середовищі російських військових, які перебувають на Донбасі, поширюється думка про безглуздість цієї війни і розчарування брехливою пропагандою Москви. "На тлі інформації про значні втрати серед російських військовослужбовців спостерігається погіршення психологічного клімату серед російських підрозділів, які вторглися на територію України", - зазначив керівник інформцентру.



Схожі матеріали:
👁 1234
Категорія: Актуально
Теги: україна, військові, АТО, війна, Росія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ